Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RadziooPryndź

Problem z siostrą...wpakowała się w bagno :/

Polecane posty

ma faceta, który jest dealerem. Handluje anabolikami i jeszcze innym świństwem. Jest zakochana po uszy i nic do niej nie dociera. Nie rozumie,że ten kretyn zarabia na ludzkim nieszczęściu. Ma super auto,mieszkanie, kasy jak lodu. Boję się,że młoda w coś się wpieprzy. Musiałem powiedzieć o całym fakcie Rodzicom, żeby mięli rękę na pulsie. Ja cały czas siedzę za granicą :/ Cholera co robić i jak z nią rozmawiać? Nie mówcie,żebym się nie wpieprzał, bo to moja jedyna młodsza siostra i też na bank byście się martwili

Gość dziwny facett
pomyśl, że ten "handlarz śmiercią" ją posuwa. ochyda!! jeszcze się jej udzieli

Gość dziwny facett
jesli z nim jest, a wie co robi to pewnie jest łasa na kasę, smutne... ale co zrobisz?

Gość dziwny facett
2ga opcja, ze jest kretynka. bo takie cos jak milosc nie istnieje, no chyba ze pozadanie

Twoja siostra to zwykła tępa dzida, ślepa jak większość bab. Well, takie nauczy tylko doświadczenie.

Gość mam podobnie ja tyyi
rób donos anonimowy i tyle- pocztówke z kartką wyślij na komende [bez odcisków] Swoją drogą jak o tym wiesz to jest nawet juz obowiązek,

Waflu, ty nie idź osobicie na komende bo jak ten koles jest ustawiony to ma pewnie wtyki w policji i dojdą kto był taki zyczliwy. Chyba nie jestes tak naiwny ze wierzysz że tam sami uczciwi funkcjonariusze pracuja?

A skąd mam wiedziec; nie kabluje i kablować nie bede, co innego zeznanie :P Wymyśl coś ale na pewno musisz miec dowody bo na słowo to nic nie będą robić; mało to zawistnich sąsiadów co to sa gotowi byle bajeczke wymyslisc by drugiego sasiada zniszczyc?

"podaj go na policje, to go zamkna, moze ona wtedy sie odkocha" albo się nie odkocha, za to wyląduje na topiku "mój chłopak siedzi w więzieniu" :D lepiej kolesiowi obić porządnie mordę, jak zacznie być brzydki, to może go rzuci :P

zadne bijatyki, bo jeszcze jego czyli autora wsadza, trzeba to zalatwic zgodnie z prawem, nie ma co ryzykowac zdrowia ani wolnosci dla jakiegos cpuna-handlarza

Gość choco_lattie
musisz niestety anonimowo. Koles nadziany jeszcze moze zrobic krzywde twojej rodzinie. Sama jestem pod ochrona takich ludzi bo duzo sie typow do mnie lasi. I ten typ twojej siostry moze miec wiele znajomosci i naprawde nawet te jebane psy ci nie pomoga ! Kiedy potrzeba to ich niema a kiedy sa nie potrzebni wszedzie sie wpierdola.

Gość tez siostraaa
A może Twoja siostra nie jest taka naiwna i głupia. Może pobawi sie/ zaszaleje za jego kase i sama to skonczy albo on znajdzie sobie nową lalunie. raczej w nic sie nie wkreci bo takie typy w interesy nie mieszają lasek a skoro koleś juz jest ustawiony finansowo to napewno sam nie bierze bo Ci co ćpaja nie są wstanie się ustawić. Daj jej czas ona sama wie w co sie władowała -poradzi sobie. Nie pochwalam narkotyków/handlarzy ale donosów w takich sprawach też. A tak poza tym jaką masz pewność ze on handluje może to tylko plotki ?

no to bryndza...Nie wiem czy w cholerę tego nie zostawię. Jest dużą dziewczyną i niech sama sobie radzi, jak pójdzie siedzieć to tylko z powodu własnej głupoty.

Sama mi o tym powiedziała i jest tego świadoma! To,że go zostawi to raczej nierealne. ZAKOCHAŁA SIĘ! On też się 'zaangażował' w ten związek :/ Porażka

Gość bontonton
masz jakiś namiar na tego kolesia? wspominales cos o trojmiescie a to wbrew pozorom mała okolica jesli chodzi o takie rzeczy. nie wiem, ksywka, inicjaly, dzielnica? sila rzeczy jestem (niestety) obeznany w tym swiatku wiec moge jakos Ci poradzic, przynajmniej tyle czy warto uderzac z tym na policje albo czy koles faktycznie moze byc niebezpieczny

Gość tez siostraaa
To daj jej spokój niech sie dziewczyna bawi. Wykorzysta swoje 5 min.Ale wkoncu przejrzy na oczy i sie przkona ze takie zycie nie jest tak kolorowe jak się wydaje. Łatwa kasa ale masa innych problemów ,nie przespane noce, strach o przyszłość nigdy nie wiadomo jak to się skonczy ,kiedy znajdzie się jakiś życzliwy albo sami sie wpakują. Ale to jej życie niech je przeżyje po swojemu. Może potrzebuje adrenaliny.

Gość klakierka
do bonton: nie wydaje mi się, żeby to był najlepszy pomysł, zwłaszcza, że to publiczne forum. pomyśl troche

Gość trójmiasto
bontonton no tak w trójmieście wszyscy obeznani w tym środowisku. Ludzie juz se bzdury wmawiają kazdy kto ma trochę lepiej na bank handluje.Albo znaja drobnych handlarzy i juz w środowisku się obracaja hahaha Ty sie chwalis czy się zalisz ? Do autora Przejdzie jej daj jej trochę czasu i sie odkocha.