Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mum2b

Ciężarnej się seks nie należy

Polecane posty

Gość mum2b

Jestem ze swoim facetem od 10 lat i jestem teraz w szóstym miesiącu ciąży. To nasze drugie dziecko, więc w sumie powinnam była się spodziewać, że wcale nie będzie inaczej. On nie chce się ze mną kochać. Zawsze tłumaczy się tym, że jest zmęczony albo że ja nie jestem wystarczająco miła. W pierwszej ciąży różnica była tylko taka, że tłumaczył się obawą o dziecko... Żenada. Wkurza mnie to strasznie, bo nie będę go przecież prosić! Wystarczająco żąłośnie się już czuję. Nie chodzi tylko o seks, nie jest dla mnie czuły, praktycznie mnie nie dotyka. Nie wiem już co mam robić. Czuję sie gruba, obleśna a brak zainteresowania z jego strony jeszcze to pogłębia. Proszę niech mi ktoś poradzi co mogę zrobić. Przecież to powinien być szczęśliwy okres dla całej naszej rodziny a nie powód do frustracji...

Gość nie czytalas wywiadu
z Przybylska? :)

Gość daj linka do wywaidu
co tam bylo?????

Gość duży mózg mały mały
a mineta to jeszcze na tym świecie istnieje czy ciężarne juz nie wiedzą a tak dla faktu dziecko ma dupke tam gdzie jest pyton dopiero w fazie porodu sie główka do ujścia zwraca wiec musiał by mieć ponad 20 cm żeby co kolwiek zrobić