Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amiraytshbsh90990

wybaczyć mu?

Polecane posty

Gość amiraytshbsh90990

bylismy ze soba pol roku w tym czasie lazil po klubach o czym nie wiedzialam. w koncu przylapalam go ze znajomymi i inna dziewczyna do ktorej nie zachowywal sie jak kolega (trzymal jej reke na biodrze) zapytalam kim ona jest a on... zrobil mi afere i rzucil. teraz po 3 miesiacach sie odzywa a ja jestem juz w nowym zwiazku. pytanie tylko co teraz?

Gość napluj mu
na ryj !!!!! Spójrz na niego z pogardą dziewczyno!!!! Nie wyszło mu z tamtą dziwą to puka do Ciebie!!!! NIech spierdala cwel!!!

Gość masz 21 lat
i ptzychodzisz na kafe pytac o to czy wrocic do faceta ktory zdradza i cie nie szanuje? wroc, bedzie znow cudownie dopoki cie znow nie oleje

Gość ...ot..co...
i ty jeszcze masz takie dylematy bedac juz w nowym zwiazku? :O odpusc sobie tego chlopaka. na pewno bylo tak, jak ktos wyzej napisal. z tamta mu nie wyszlo to chce wrocic na stare smieci

Gość bajubaj
jeszcze pytasz co zrobić??! hahaha nie wierze.. :D

Gość pseudo.basia
Olej go. Po tym jak się wobec ciebie zachował chyba nie będziesz do niego wracać prawda? Zresztą masz już chłopaka :)

Gość nie absolutnie nie
komu chcesz wybaczyć? Jesteś jakaś naiwna. Nie myśl wcale o takim zdradzaczu. Buduj sobie przyszłość z porządnym kolesiem. Tamten to łachudra.