Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fatimka84

POMOCY chce odkupić winy i kupił pierścionek !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Poczekaj kilka miesięcy i wtedy się zastanawiaj. Żadna sztuka nie karmić nałogu przez tydzień. Zobaczysz na ile mu zależy, a na ile jest to obietnica pod wpływem impulsu.

No tak, tylko że jest też Pan y niewiem czy czytałaś wszystko i ten drugi nie zaczeka dłużej na Moją decyzję bo ile można.Chamskie to jest i brzmi jak koło ratunkowe ale prawda jest taka że żal mi tego z ktorym"jestem" a zależy mi tak samo na drugim albo bardziej.:(

Gość Kwiattek19n
nie pakuj się znów w tego co jara, moje dwie przyjaciółki takich mają, szkoda mi ich...one też ciągle wracają, jedna ma tak smao pierścionek, i UWIERZ że NIC się nie zmienia na stąłe, po ok. max miesiącu jest to samo, a też ich rzucały itd...

Wierzę ci żal mi go i lat które razem spędziliśmy ale nie mam pewności czy będzie okej i tak pięknie jak mówi cały czas :(

Gość I dlatego zioło
nie powinno być legalne. Nigdy bym się z narkomanem nie związała. Zioło- narkotyk miękki- więc narkomanem można Twojego faceta nazwać. Po dzieci do przedszkola też po zielsku będzie chodził? I na wywiadówki?

Pisze MI że uznie pali itd. ale niewim jak długo On twierdzi że nigdy już nie zapali Mam w to wierzyc ? NIewiem co wybrać ;(((((((((

Gość misia b
Moje zdanie jest takie-facet ma problemy i to duże, a jak chcesz w tym uczestniczyć to prosze bardzo, nie licz na to, ze tak łatwo pobędzie sie nałogu i ty będziesz jego motywacją.....daj spokój z takim typkiem, szkoda zycia na szarpanie bo i tak go nie upilnujesz.

Gość mio-mio
Jeżeli jest kłamcą to pewnie teraz też kłamie. Nie warto wchodzić do tej samej rzeki. Czasem lepiej zacząć coś od nowa. Jak Cię usidli małżeństwem i dzieckiem to będzie robił co będzie chciał...

Dlatego rozstalam sie z nim a on znowu pisze że bedzie walczyć itd trudne to bo non stop pamiętam te chwile jak bylismy razem, wszystko mi się przypomina, dlaego jest mi źle ;(

Powiedział Mi ze papierosy potrafił rzucić to, to też rzuci, tylko że fajki zaczął palic po rocznej przerwie, wiem że on jest dobry itd. ale boję się że tak jak piszecie, za jakiś czas będzie to samo albo gorzej ;(((coężko MI jak cholera

Gość roksanaazmiasteczka
mój niedość że palił to walił fete... Po tym pił... Bo wybaczałam wszystko ale powiem ci... Pomogło dopiero to jak kopnełam go w dupe na miesiąc po miesiącu i jego staraniach dałam mu ostatnia szansę dosadnie powiedziałam... Teraz jestem z tobą na próbę... I nie myśl że odwalisz jakikolwiek numer to ci wybacze... Teraz wie że wypije jedno piwo to się pożegnamy a o ziole i amfie nie wspomnę... Z tym wziąłam tak że robiłam mu testy... I już nie muszę bo nie odważy się zacząć:)

Gość roksanaazmiasteczka
mój niedość że palił to walił fete... Po tym pił... Bo wybaczałam wszystko ale powiem ci... Pomogło dopiero to jak kopnełam go w dupe na miesiąc po miesiącu i jego staraniach dałam mu ostatnia szansę dosadnie powiedziałam... Teraz jestem z tobą na próbę... I nie myśl że odwalisz jakikolwiek numer to ci wybacze... Teraz wie że wypije jedno piwo to się pożegnamy a o ziole i amfie nie wspomnę... Z tym wziąłam tak że robiłam mu testy... I już nie muszę bo nie odważy się zacząć:)