Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trzęsinóżka 25

Zalogowałam się na badoo, zeby podszkolić język ang, ale to chyba nie był dobry

Polecane posty

Postanowiłam podszkolić swój ang , nie mam czasu chodzić na prywatne lekcje, bo po pracy wracam tak zmęczona, że padam na twarz. Dlatego tez zarejestrowałam się na badoo, ale mam wrażenie, że tam ludzie piszą, mówią, gorzej niż ja :( , a jesli już ktoś faktycznie pisze bardzo poprawnie to wiadomo czego chce. Macie jakieś pomysły jak w inny sposób nauczyć się bardzo dobrze pisac po angieslku ?

Gość a dlaczego akurat na
badoo

Gość sefrererere
bo szuka przy oakzji bogatego frajera bo sama jako sprzataczka niewiele zdziala

Gość chyba pójde boso :/
poszukaj może jakiegoś forum językowego, albo inny międzynarodowy serwis randkowy

sa zdaje sie specjalne fora gdzie mozesz porozmawiac z native speakerami! poswiecaja swoj czas, bo np. sami korzystaja na tej samej stronie z rozmow po francusku czy hiszpansku cos na zasadzie language swap musisz troche pokopac w internecie

Gość zwykle bylo kilkanscie
czytaj ksiazki, artykuly po angielsku, chocby po necie... to pomoze Ci potem pisac poprawnie lepsze od bodoo jest livemocha ale tez pelno zbokow i trudno trafic na nativespeakera...

Gość ona670
czytac wiadomosci, artykuly np na stronie bbc -jeden z lepszych sposobow na podszkolenie ang ,plus do tego jestes na swiezo z wiadomosciami ze swiata:)

Gość mankind""
if you want to have a chat- you're welcome :-) otherwise I'd recommend some websites, like BBC for ex. good luck!