Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagagagagagaggagagaggagagaga

czy on jest gejem?

Polecane posty

wczoraj mielismy rozmowe i on sie mnie spytal, co mogloby sprawic, ze od niego bym odeszla. Ja na to, ze odeszlabym, gdyby np. naduzywal alkoholu lub mnie bil. Albo jesli by mnie zdradzil. On na to, czy chodzi mi o zdrade z kobieta czy mezczyzna? zapadla wielka konsternacja, bo co to za pytanie. Spytalam, czy jest gejem, czy interesuje sie mezczyznami. On na to ze nie, ale wie, ze sa takie przypadki ze mezczyzni staja sie po 30 latach malzenstwa gejami, tak wiec nie wie, czy moze to sie jemu przytrafi. Jestem oburzona takim mysleniem i mnie to bardzo niepokoi, bo w koncu albo sie jest hetero albo homo. Cos musi byc nie tak z jego orientacja, skoro ma takie mysli. Boje sie ze on ukrywa swoje prawdziwe upodobania. Czy mam prawo do zmartwienia? Ktos ma podobna sytuacje?

Gość hfghfghf
jest bi! wez pod uwage to ze jemu takie rzeczy chodza po mysli, kiedys moze cie unieszczesliwic na 100% fantazjuje o facetach to kiedys skonczy sie doswiadczeniem

otoz to, po co w ogole takie mysli? ja tez czytalam o takich sytuacjach ale w zyciu by mi nie przyszlo do glowy myslec ze moze za 30 lat bede lesbijka. Bo jestem pewna na 100% swojej orientacji, a jesli on ma takie mysli to znaczy ze cos mu chodzi po glowie. czyli jednak mam powody do zmartwienia.

trojkaciki sa nie w moim stylu, ja chce miec faceta, ktroy jest mi wierny