Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina 44444444444444444

KOSZULKA NOCNA NA CIĄŻĘ I DO KARMIENIA CO POLECACIE Z ALLEGRO

Polecane posty

Szukam koszuli na czas ciąży i po Chciałam coś kupić na allegro możecie coś polecić co same sprawdziłyście u mnie w okolicy w sklepach sama chińszczyzna marnej jakości albo jak już coś z bawełny to babciny fason albo kwiatki Wole piżamy ale do porodu musi być koszula i po porodzie w szpitalu ma się w koszuli paradować żeby krocze przewiew mało no więc 2 kupić muszę

Ja chodziłam po porodzie w piżamie, jaki przewiew jak i tak masz gruby podkład poporodowy między nogami? :) A do porodu polecam w lumpeksie kupić za złotówkę koszulkę albo podkoszulek w rozmiarze XXL, nie będzie Ci żal wyrzucić. Muzzy i Alles widziałam na żywo, nie są tanie ale ładne i bawełniane.

Jaśminowa_ podobają mi się te koszulki tylko biust już jest rozmiaru D a ja dopiero w 5 mies i boje się że dekolt zadurzy jednak do takiego biustu wo gule biustonosze to drugi horror

biustonosze polecam z alles, swietne sa, z tym ze dosc drogie... co do biustu sie nie martw-ja mam D, w ciazy mialam E i wszystko bylo OK:)ale dobry biustonosz to podstawa:)

Jaśminowa_ ja z rozmiaru B mam już D no i piękne rozstępy na razie kupuje w sklepie po 20zł z fiszbinami bez usztywnianej miseczki ale szkoda przepłacać bo rozmiar co chwile inny mam nadzieje że kiedyś wrócę do B

nina, nie kupuj badziewnych stanikow po 20zł..kup porzadny bo Ci biust do kolan bedzie wisiec..i kup jakis dobry kosmetyk do biustu-polecam Mustele lepiej teraz zainwestowac w staniki i jakis krem niz potem plakac :)

ja bardzo lubię ubrania tchibo, byłam kilka dni temu mają bardzo fajne flanelowe piżamki mięciutkie i rozcięciem wygodnym do karmienia, od wtorku jak wejdzie nowa oferta też będą ładne. jeżeli nie masz tchibo w poblizu polecam ci sklep internetowy tchibo.pl

Gość ja kupiłam
Właśnie firmy muzzy ( trochę inny model niż ten z linku wklejonego wcześniej) taka dwukolorowa. Jestem zadowolona, dobra bawełna.na allegro jest ich dużo.

Gość krola11980
Na allegro wchodzę rzadko, gdyż trudno tam się odnaleźć, ale polecam sklep z bielizną desirebutik.pl na pewno znajdziesz coś atrakcyjnego dla siebie:)