Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzylo mnie to

Moja mama nie wyprwila siostrze urodzin-glupio moim zdaniem :/

Polecane posty

Gość wkurzylo mnie to

Moja mama w ramach kary o naprawde pierdole nie wyprawila siotrze urodzin.Tydzien przed zadzwonila do gosci i odwolala "przyjecie".Myslalam ze sie zlamie i jednak w sobote w ramach "suprise" przyjda goscie,aale wczoraj faktycznie nikt do nas nie przyszedl a siotra nawet zyczen od mamy nie dostala.Dla mnie to przegiecie, poniewaz "impra" byla by jak zwykle kameralna,ok 10 osob z rodziny i nic wiecej, mozna bylo te ciasto ,torta kupic i takie skromne wyprawic jak co roku bez zadnej przesady. Jetsem zdania ze dla 10 letniego dziecka to jest ciooos, bo to jej jedyny dzien w roku , jej osobisty dzien 10 lat od narodzin , a takie fanaberie matka odstawila , zupelnie mojające się z celem.Siostra baaardzo ale to baaardzo przezyla ten fakt.Wszyscy w rodzinie co roku swietują imieniny, jej kuzyneczki i kolezanki urodziny a ona jedyna nie miala swojego jedynego swieta w roku.Moze to dla was pierdola ale zobaczylam jak ona odsunela sie od matki po tym incydencie, w ogole jej sie na oczy nie pokazuje,bo siedzi cale dnie w pokoiku,albo gdzies pozadomem,i od tyg prawie nic nie je,a juz napewno nie przy matce,i do niej sie nie odzywa nawet slowem,tak sie zawziela

Gość Spaghetti
Bo ludzie podłe są!

Gość Zdzisiek
rozpieszczony bachor jak ty matka źle was wychowała

Gość wkurzylo mnie to
skąd wiesz czy jestesmy rozpieszczone bachory??super ze ty ideal chodzący

Gość czerwona zaba
a co siostra przeskrobala? a z tym nie zlozeniem nawet zyczen to troche przeginka

Gość zwykle bylo kilkanscie
no szkoda...mogla ukarac jakos inaczej..

Gość nie głupio a bardzo dobrze
No i dobrze, na drugi raz będzie uważała jak się zachowuje. A nie chce jeść, niech nie je, zgłodnieje, to na pewno trafi do kuchni. Popieram wypowiedź powyżej - rozpieszczony bachor. Musiała nieźle naskrobać, że tak się mama wkurzyła. A ty drugi, że uważasz to za pierdołę. Poczekaj jak sama będziesz miała dzieci to zobaczysz. A na razie, to wytłumacz siostrze, że źle robi i ma rodziców przeprosić i się poprawić. To się zachowasz doroślej.

Gość wkurzylo mnie to
bo w szkole sie troche opuscila,( ale nie tak strasznie,) nazbierala slabszych ocen i za to miala odwolane ur.

Gość wkurzylo mnie to
do..nie głupio a bardzo dobrze " a ja mam nadzieje ze jestes bezplodny/na bo twoje dziecko by cale zycie na terapie chodzilo przez ciebie

Gość wkurzylo mnie to
michalina31 nie spamuj tym linkiem w kazdym topiku

Moje dzieci dobrze się mają i zapewniam, że są lepiej wychowane od ciebie.

tak jestem bezpłodny bo mi siotrzenica jaja odgryzła :(

Opuściła się w nauce...10 latka? Pozazdrościć mamusi, a siostrę zabierz na jakieś ciacho i czekoladę w ramach urodzin, może się jej humor poprawi.

Gość Zdzisiek
wkurzylo mnie to--> ile masz lat 13 czy 15 i tak jesteś głupim gównem jak twoja siostra przyjęcie urodzinowe to nie wymóg tylko przywilej o jejku jakiego focha walnęła twoja siostra jak by to jej się kurwa należało jesteście bardzo rozpieszczona matka powinna was zlać ale w sumie życie was zleje bo takim rozpieszczonym bachorom jest później źle w życiu

Gość tyyfggggggggggdyr5
a jakie złe oceny dostała i za co że się mamuśka wkurwiła?

Gość wkurzylo mnie to
ojciec dzisiaj z nią sie o 15 wybiera do wesolego miasteczka i gdzies skoczą na deser

Gość tyyfggggggggggdyr5
ponawiam pytanie

Gość wkurzylo mnie to
nie zlozyla jej zyczen dlatego ze siotra sie przez caly tydzien do matki nie odzywala i nie pokazywala na oczy ,więc matka za to ze siotra ją olewala i calkowiocie ignorowala,wrecz traktowala jak powietrze,i nie chciala jesc jej obiadow i kolacji za to wczoraj nie zlozyla jej zyczen

Gość tyyfggggggggggdyr5
ponawiam drugi raz

Gość wkurzylo mnie to
to nie byly zle oceny,tylko slabsze np bledy ort podczas dyktanda, kartkowki z matmy slabo jej szły, wiersz na pamiec co miala sie nauczyc (nauczyla sie bo plynnie mi go powiedziala jak ją poprosilam) a w szkole zaciela sie i dostala slabą ocene bo zapomniala co dalej itd...i to sie tak nazbieralo

Gość wkurzylo mnie to
tyyfggggggggggdyr5 ze teraz odp ,ale twoje krotkie pyt. wtopil sie w inne posty

Przecież dopiero październik, a z tego co napisałaś to jest to chyba jej pierwszy rok dostawania ocen - no już nie przesadzajmy.

Gość wkurzylo mnie to
noi co z tego ze październik?? juz z kazego przedmiotu ma sie po kilka ocen

Jasne, ale jeżeli dobrze pamiętam to w wieku 10lat idzie się do czwartej klasy (popraw mnie jeżeli się mylę), więc oceny pojawiają się po raz pierwszy. Poza tym bardziej by jej pomogło gdyby mama z nią usiadła, porozmawiała i najwyżej powtórzyła to na czym się młoda zacięła żeby była pewniejsza. Taka kara raczej niewiele zmieni.

Gość Zdzisiek
o kurwa pewnie to nieuk i się nie garnie do lekcji pewnie jak autorka

Gość kurcze mam nadzieje ze
jakoś matka sie opamieta!:O Dobrze ze siostra ma jeszcze ciebie -normalną bratnią dusze .a10 latka to przeciez jeszcze dziecko i mamunia pewno nie wie jak teraz z tego wybrnąc :O :O sama mam dzieci w tym wieku i nie wyobrazam sobie takiej sytuacji ...

Gość wkurzylo mnie to
Oceny wczesniej tez byly,ale w dzienniku,tylko w zeszytacj to sloneczka i buźki,lecz w dzienniku normalnie cyferki a nie krzaczki i malunki.Ale widze ze mama ma "niesmaka"i zapewne zaluje tej swojej decyzji.Ona nie jest zła do niej, nie krzyczy na nią, nie bije jej, lecz nieraz potrafi przesadnie sie zachwac i wyolbrzymic sprawe tak jak z ta sytuacją.Ojciec z siostrą teraz wyszedl z domu i matka do mnie ze jeszcze wekendow w roku sporo.to chyba jednak wyprawi jej zalegle urodziny, bo zobacztyla ze ojciec ją wziął na rozrywke i ona nie chce byc taa gorsza

Gość dzieciak jest chyba w 4 klasie
wiec byc moze przeżywa ...bo 4 klasa to juz nie młodsze I-III A juz więcej nauki dochodzi i należy dziecku pomóc a nie w ten sposób traktować ...:O a potem rozczarowanie i pretensje do wszystkich CO ZROBIŁAM NIE TAK -moje dziecko cpa albo pije

Gość dzieciak jest chyba w 4 klasie
wiesz co autorko -proponuje abys pogadała z siostrą .Ona jeszcze jest smarkata -postaraj sie wytłumaczyc ,ze mama nie zdawała sobie moze sprawy,że tak ją to zaboli i pewnie teraz żałuje .Napuść ja niech idzie do mamy i sama zagada ,przeprosi nawet .Niech sobie popłaczą Słowem atmosfera sie oczysci ...czasami tak trzeba -takie życie

Gość wkurzylo mnie to
ojciec zapewne z nią o tym pogada, ale nie widze powodu aby siostra miala przepraszac mame bo uwazam z enie ma za co ja przepraszac