Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantykprzed30

Jaki procent małżeństw naprawde się kocha

Polecane posty

Gość romantykprzed30

Ja wierzę w prawdziwą miłość ale jak tak obserwuje znajomych, rodzine i w ogóle ludzi dookoła to uważam że takich kochających się małżeństw jest 10 góra 20%. Reszta jest z soba z przyzwyczajenia, ze strachu przed samotnościa albo dla dzieci. Taka smutna prawda :(

Gość mam identyczne
zdanie

Ja jestem w kochającym i pięknym związku :) Ludzie często mylą miłość z przywiązaniem, zauroczeniem, strachem przed samotnością, poczuciem obowiązku itp.. Ale zrozumie to dopiero ktoś, kto poznał smak prawdziwej miłości :)

Wiesz, obserwacje niewiele dają - ja i mój ex wyglądaliśmy z boku na zgrane i dobrane małżeństwo i nikt nie wiedział, jaki horror przeżywam każdego dnia. Nawet rodzina. Teraz jestem z kimś, z kim tworzę - dla osób postronnych - parę powściągliwą i niewylewną, a tak naprawdę jest zupełnie inaczej :)

Gość asdfgsdfghsadfghsdfghj
slub to mocno glamoryzowany z glupoty koniec wolnosci kobiety ktora nigdy swych tanentow juz nie rozwije tylko stanie sie darmowa sluzaca sprzataczka dziwka kucharka sekretarka-gratulacje http://www.youtube.com/watch?v=PYqXb_7POc0

Gość aha ii ach
zdarzają się, tak jak wygrana w lotto, czyli przeważnie innym, chociaż jakies drobne sumy i ja czasem wygrywalam, więc moze....

Gość ja tez wierzę
ale trzeba tylko bardzo starannie się dobrać, co jest niestety bardzo trudne, bo wymaga czasu na wzajemne poznawanie się itd. Najlepiej trafić od razu na swoją druga połówkę, tzn po ok,2-3 miłosciach,zeby umiec ocenic i docenic to co się ma.

Gość jaja1234maszerujehuckelbury
obserwacja ci nic nie da. tak naprawde nigdy nie bedziesz wiedzaial, co sie dzieje pomiedzy dwojgiem ludzmi, daj sobie spokoj z obserwacjami i dopoki sam nie sprobojesz to sie nie dowiesz