Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerowa lista osiągniecc

Czas na zmiany ale jak?

Polecane posty

Może ktoś mi pomoże. Mój problem w skrócie. Skończnone 26 lat, marna praca za 1500zł od roku. Po studiach wróciłam mieszkac do rodziców i tak już jest od roku. Pomyślałam to tylko na chwilę do póki nie oszczędzę na coś własnego. Nie mam szans na wyprowadzkę z takimi zarobkami. Chce zmiany ale tak naprawde nie wiem co i jak. Owszem mogę znalezc lepsza pracę a przynajmniej próbowac ale pojawiają się kłopoty typu gdzie w jakiej branży itd. Ja skończylam filologię angielską i oczywiście uczyc języka nie chce i nie zamierzam. Obecnie pracuję w administracji. Do tego dochodzą pytania takie gdzie widzę siebie w przyszłości bo swojego miast zbytnio nie lubie ale zaś chcę byc blisko rodziców aby im pomóc w razie czego. Czuje że moje życie to jakies pustelnictwo, nic tylko mało płatna i mało satysfakcjonująca praca i nie wiem gdzie się ruszyc :/Może ktoś miał podobnie i udało się coś zmienic? To mnie trochę na duchu podniesie

Gość egtfrwy,kuj;ertwst5hj6u5y6yhw
faktycznie zerowa, do tego jestes uposledzona umyslowo...

Gość agnesja
a moze wyjedz za granice np do anglii z jezykiem napewno znajdziesz prace

Gość wiele osób jest po studiach
w takiej sytuacji, szczególnie samotne kobiety

Myślę że wyjazd niczego nie zmieni, tam za granicą też nie jest najlepiej. No właśnie ja zawsze byłam taką, która polegała na sobie, a nie na facecie. Smutno że w tym wieku nie mogę sobię kupic jakiegos lepszego ciuchu itd.

Gość wiele osób jest po studiach
właśnie, wyjazd to też nie najlepszy pomysł, mi też jest przykro bo mam tyle lat co Ty i jestem w podobnej sytuacji