Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z rozdartym sercem

wykończy mnie miłość do faceta który nie jest dla mnie

Polecane posty

"od razu widać że masz problem z zaakceptowaniem u kogoś odmiennego zdania" - po czym wnosisz? To nie ja mam problem z odnalezieniem się w sytuacji :) To nie ja pcham się do łóżka faceta, który mnie nie chce :)

Gość moje serce tez rozdarte
kocham go ,ale nigdy nie bede z nim:(

Gość z rozdartym sercem
to ty masz problem z oceną sytuacji :) bo po czym wnioskujesz ze sypialiśmy ze sobą i że mnie nie chciał i że się pchałam jeśli sypiałam ? o boże ty go znasz, nas znasz, byłaś świadkiem naszego związku, co za trafny osąd ;) uwielbiam ludzi ze stereotypowym myśleniem, że skoro nie jesteśmy razem, to znaczy że na bank mnie nie chciał. Ale w końcu takie myślenie jest prostsze.

Gość Zastanawia mnie
na co jesteś chory Dido? Co tak bardzo nie pozwala Ci normalnie zyc?

Gość z rozdartym sercem
o czym piszę że pchalam mu się do łóżka ? przecież mogło być dziesiątki powodów, w tym strach przed odpowiedzialnością, a ty wybrałaś tą najprostszą przyczynę.

Gość z rozdartym sercem
a picie nigdy w moim przypadku nie jest skrajne, alkohol nie odbiera mi władz umysłowych ;) w tej chwili nie piję, nie piję też cały czas, nawet nie piję codziennie

Gość Dido. . .
Choruje na cos o czym pewnie nawet nie slyszalas tak ja ja nie slyszalem o tej chorobie do puty do puki na na nie zachorowalem.Potrzeba duzo sil i warunkow zeby sie tego pozbyc a ja juz nie mam sil nie wiem ile jeszcze pociagne zaraz musze znowy poswiecic godzine na leczenie. i nie pytaj wiecej

Gość bez konserwantów
Damascenka chyba nie rozumie, że można kogoś kochać od tak, nieszczęśliwie, bez wzajemności. Gratuluje że tego nie zaznałaś

Gość Zastanawia mnie
ok. nie pytam o nic wiecej. Widze jednak, że ciezko Ci z tym. Zyczę Ci duzo siły i wiary w siebie Dido. Pozdrawiam :-)