Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejdis20000

NIE ROZUMIEM FACETÓW!!! DLACZEGO ON TERAZ SIE NIE ODZYWA, CZY JUZ MU NIE ZALEZY?

Polecane posty

Gość lejdis20000

Moj kolega chcial chyba niedawno sie ze mna umowic. Gadalismy na skype, ze fajnie byloby gdzies sie wybrac. Znam go tylko z widzenia. Powiedzialam wtedy, ze super by bylo, ze jak bedzie mial czas, to niech sie odezwie i sie umowimy. To bylo tydzien temu. Od tamtej pory sie nie odzywa. Napisalam do niego "co slychac" w piatek, odebral wiadomosc ale nie odpisal. Wczesniej do mnie pisal i wogole gadalismy dlugo a teraz nic. Co zrobic, czy czekac az sie odezwie? Bo chyba teraz mi zalezy.

faktycznie. pewnie jak Cię lepiej poznał to zrezygnował. zdarza się. i w sumiem lepiej wcześniej niż później, nie straciłaś na niego dużo czasu ;)

Gość tez mialam podpbnie
facet zdobywa nr, odzyw sie, ja odpisuje i koniec,juz wiecej odzewu nie bylo:D nie wiem o co chodzi.

Gość lejdis20000
do tez mialam podpbnie to co mam zrobic, bo pisal, chcial sie spotkac, a teraz nic... tylko w glowie mi zawrocil

nie za wiele mozesz zrobic;-) wycofal sie - moze spotkal kofos subiektywnie atrakcyjniejszego, a moze powod jest bardziej prozaiczny - jedno jets pewne dl achcacego nic trudnego - widac checi mu opadly;/