Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aNNa 879

czy 23letnia dziewica to obiach?pytanie do panow

Polecane posty

Gość aNNa 879

jestem inteligentna,zgrabna,ladna i jestem dziewica bo mam swoje zasady,nie ze chce czekac do slubu tylko nie znalazlam tego odpowiedniego,boje sie ze gdy go juz znajde to on mnie wysmieje ze jestem dziewica:(

Gość aNNa 879
nie obiach tylko obciach mialo byc

Gość słoma w bucie.
ja stracilam dziewictwo krotko przed 24 urodzinami. tez tak jak ty czekalam na tego wlasciwego, ktory pozniej okazal sie byc kawalem chuja 😠. wniosek z tego taki, ze nie zawsze warto czekac na tego wyjatkowego, bo bywa, ze ksiaze z bajki okazuje sie byc zwykla ropucha :P

Gość powiem szczerze...
że chciałbym mieć dziewice a nie latawice. Ewentualnie strata dziewictwa z wibratorem jest dla mnie do zaakceptowania

Gość pan2345
Nie, ale już czas najwyższy zacząć kopulować. :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
nie obciach tylko trza znalezc faCETA , madrego i kochajacego Cie madrze po mesku

Gość tez powiem szczerze
z wibratorem to można stracić błonę, a nie dziewictwo, prawiczku:P

Gość aNNa 879
nie jestem laska ktora idzie na dyskoteke a potem idzie sie bzykac z pijanym gosciem ktorego nie zna,mam swoje zasady,czy to moja wina ze nie moge trawic na odpowiedniego czlowieka

Gość Emileeekkk24
Dziewica to skarb. To o tobie dobrze swiadczy. Moja dziewczyna tez byla dziewica jak sie poznalismy (miala 20lat) i mam do niej wielki szacunek z tego powodu. Chociaz jest bardzo atrakcyjna kobieta i miala chlopakow, to czekala na tego jedynego z sexem. Teraz planujemy slub i ciesze sie, ze jestem jej jedynym facetem pod wzgledem fizycznym. Oby takich dziewczyn jak najwiecej! Jestes dziewica, to jest wielki plus. Nie lubie kurewek ktore w wieku 15 lat piep*** sie po krzakach .

Gość powiem szczerze...
tiuuaaaaa, znawca

Gość powiem szczerze...
emilek dobrze mówi, z tym że zazwyczaj 15- latki to robią pijane na dyskotekach

Gość aNNa 879
powiem szczerze ile masz lat/pytam z ciekawosci

Gość tez powiem szczerze
wiadomo, ktos nim byc musi:P

Gość powiem szczerze...
zbytnia pewność siebie doprowadzi cie do zguby

Gość powiem szczerze...
20

Ja jako dziewczyna Ci powiem, ze to zaden wstyd. Jesli jakikolwiek facet, z ktorym bedziesz Cie wysmieje to znaczy, ze nie jest tego warty ;) Znajdzie sie taki co to doceni, jeszcze mloda jestes przeciez. Ale z drugiej strony nigdy nie wiesz czy facet, z ktorym stracisz dziewictwo nie okaze sie idiota. W moim przypadku tak wyszlo i zaluje, ze to on byl moim pierwszym. Bywa :P

Gość tez powiem szczerze
czego jak czego, ale pewności siebie mi brakuje cholernie, ale na forum jestem cool:P

Gość obciach to pojecie wzgledne
i tyle, nie ma co rozwazac a ten emilek cały to sam nie wie co pierdoli, w glowce za duzo widocznie nie ma skoro uważa za skarb kawał blony i zerowe doswiadczenie, plus kompleksy skoro boi sie porownania z innymi, pewnie lepszymi (gdyby byli):) a swoją drogą, to dziewczyna nie musi sie wcale przyznawać, ale co ja bede sie rozwodzić. nie chce mi sie pisac , za duzo tego:)

Gość pereszczako
jesteś diamentem na tle tego powszechnego babskiego ścierwa nie słuchaj dziwek, one pewnie nie pamietaja 1 razu tak byly napite szanuj sie to inni tez cie beda szanowac

Gość powiem szczerze 2 talerze...
dziewica jest dla mnie bardziej wartościowa aniżeli latawica, gdyż pokazuje swoją wytrwałość w opieraniu sie pokusom (związanym ze stosunkiem pochwowym)

dobra, ale niektore sa dziewicami tylko dlatego, ze ciezko im znalezc faceta, ktory dorownuje ich wymaganiom, a nie dlatego, ze 'sie opieraja pokusom'. Znajdzie taka faceta to sie z nim przespi i tyle. wielkie rzeczy.

dobra, ale niekture sa dźewicami tylko dlategu, ze ciezko im znalezc faceta, ktory dorownuje ich wymaganiom, a nie dlatego, ze 'sie opieraja pokusom'. Znajdzie taka faceta to sie z nim przespi i tyle. wielkie rzeczy bla bla blah

Gość aNNa 879
czekam na dalsze opinie

wg teorii zauważyłem że odpowiedni nacisk na dzyndzel i posuwiste ruchy z odpowiednią prędkością i przyspieszeniem mogą powodować wyrzut białej substancji NH2-(CH2)4-NH2

Gość aNNa 879
myslicie ze jak zakocham sie w np.28letnim facecie i bede chciala zrobic to wlasnie z nim to mnie nie wysmieje ze jestem dziewica

hmmm odpowiedź na Twoje pytanie kryje się za oknem

Gość aNNa 879
wogole to boje sie ze jestem dziewica bez blony bo uzywam tamponow od 4 lat tych mini i tych normal,nienawidze podpasek,a jak mam okres to przeciez nie wiem czy to krew miesiaczkowa czy moze przerwana blona

odpowiedź na Twe pytanie tkwi w głębi Twej duszy

Gość aNNa 879
chodzilo mi czy przecietny 28 latek ktory juz napewno ma duzy bagaz doswidczen seksualnych mnie wysmieje?

Gość aNNa 879
jak w glebi duszy?