Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WczesniakowaMama

Cywilny

Polecane posty

Zamierzamy zrobic mini cywilny w grudniu.I tu pojawia sie problem.Jaka sukienka.Chcialabym normalna weselna ale to bedzie malutka "impreza" na 10 osob.I bez sensu taka.Za poltora - dwa lata chcemy koscielny.I tam porzadna sukienka.No i jeszcze to ze bedzie zimno....Doradzcie!Wrzucajcie zdjecia linki :)

Gość fioletowe irysy
A czemu odkładacie kościelny? Nie rozumiem, po co rozbijać to na dwie uroczystości? Chcecie kościelny, bo jesteście wierzący, czy wydaje się Wam, że tylko po kościelnym wypada zrobić duże wesele? Kompletnie tego nie rozumiem :/

Nic nie wiesz to po co takie teksty?Slub byl juz zaplanowany w zeszlym roku na kwiecien tego roku jednak jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy przelozylismy na kwiecien 2012.Jak pozniej sie okazalo dobrze bo urodzil sie wczesniaczek tydz przed planowanym terminem slubu.Niestety dziecko nadal w szpitalu wiec stwierdzilismy ze nie czekamy dluzej.Teraz cywilny a jak myszka wroci do domu to na spokojnie koscielny.Ja kurwa?Ty sie w tym momencie osmieszylas.Ale widac ze chyba znasz takie historie z wlasnego doswiadczenia.

tez nie rozumiem, ale ciężko doradzić odnośnie sukienki, bo to w końcu ślub i trzeba jakoś wyglądać.Może wypożycz?

Moge wypozyczyc.Gdybym tylko wiedziala jak bym chciala.Nie rozumiecie bo nie jestescie na moim miejscu i cieszcie sie.Mamy chore dziecko z powaznym zagrozeniem zycia i chcemy jej stworzyc rodzinke prawna ktora jestesmy juz od dawna.

Gość Ewwwww
zmartwionamonika złe zyczenia kierowane do innych ludzi a szczegolnie do dzieci mają wielką moc. I ZAWSZE wracają tyle ze z wielokrotną siłą

Gość lalalalalalallalalallal
Wypierdalaj zmartwionamoniko :) Autorko nie karm trolla! :D a co do sukienki to hmm, ja bym wybrała białą bo to w koncu ślub mimo że cywilny, tylko skromną, np coś w tym stylu; http://anabelweddings.com/blog/krotkie-sukienki-na-slub/ albo taką; http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/1289821560_2kaf1f0c028c.jpg Do tego rajstopy cieliste, ładne szpileczki i delikatny płaszczyk, bo wiadomo chłodno:)

w pierwszym linku chodziło mi o pierwszą sukienkę z lewej od góry :)

Jak bys zgadla siedze zawszona z cmikiem w buzi I wybieram "ene due rabe" ktorego teraz przeleciec :D :D :D oczywiscie po pijaku Cos wlasnie takie ogladalam i mi sie b podobalo :)

Myslisz ze kariere zrobisz?hahaha no moze ktos sie na ciebie pokusi:D Ile jeszcze tematow odwiedzisz zeby pokrytykowac bo to juz drugi buahahaha widac dzieciak sie nudzi

Gość Paulina.....
plucie jadem zmartwionamoniko raczej nie jest zbyt katolickiem.pełno jadu i nienawisci. a dziecko to dar i szczescie. ale ty po prostu zoniesz nienawisca. zal mi cie i zycze ci szczescia w zycu, moze wowczas bedzesz miej zlosliwa. AUTORKO! Może ne kupuj typowej sukni ślubnej,bo to faktycznie mała uroczystość,zamiast tego możesz kupić np. suknie wzytową w kolorze białym lub spódnice z gorsetem, o wiele taniej i też ładnie :)

Ja nie mowie ze musi byc typowo slubna!:) Tez myslalam o wizytowej musi mnie poprostu urzec!;) Wiadomo chcialabym miec taka princeske ale to zostawie na koscielny bedzie bajeczny :p

Gość zmartwionamonika
dalej tu siedzisz cipo idż bahora se nakarm bo sie drze na calej kafeterii słychac twojego bahora

Gość stara mężatka
W takiej sytuacji to nie ubierałąbym jakiejś specjalnej sukienki.Może być kostium.Żakiet ze spódnicą albo zakiet ze spodniami.

Gość zmartwionamonika
poszukaj dla siebie cos w rozmiarze 48 pindo a poza tym tak myslałam ze tylko na używane cie stać wiocha wygląda jak z chińskiego marketu

ale ty jesteś głupia Wcześniakowa Mamo, wszyscy piszą ci, abyś nie karmiła trolla , a ty dalej się z nią przekomażasz żal.pl