Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WczesniakowaMama

Cywilny

Polecane posty

zmartwionamonika - a Ciebie Bój pokara pusta idiotko za ten jad i przekleństwa, wara z tego topiku mała szmato. Proponuję ignorowac tą osobę...

Ja bym wolala sukienke bez zadnych kviatow na dole. Kolor jasny taki ktory tobie pasuje a sukienke kupilam bym taka ktora bedzisz mogla mic navet przy innych okazjach.

Gość Scheiss Prfung
Mi też się ta trzecia z pierwszego linku podobała ;) Wariatki tej zmartwionej nie słuchaj ;) Mam nadzieje że twojemu dzidziusiowi zdrowie dopisze i na waszym kościelnym będzie z rodzicami tancować ;)

Scheiss Prfung to mamy chyba podobny gust :p Fajnie by bylo jak bym mogla ja pozniej wykorzystac chociaz wszystkie wesela w rodzinie juz byly hehe.No ja caly czas mam taki plan ze na koscielnym bedziemy mialy takie same sukienki :) Oj bedzie ciezko cos znalezc pomiedzy przerwami szpital dom...

Mam sukienke :) Teraz mam problem z butami i bolerkiem :p podobaja mi sie bezowe szpilki ale bolerko bezowe nie bedzie pasowalo:( no i raczej beda czarne.I fryzurka:) jakie wy mialyscie?

Boże drogi! Jacy ludzie na tym forum są żałośni! Nagle odezwały się same dziewice, cnotki czekające do ślubu! Litości! Znacie dziewczynę ze ją od dziwek wyzywacie?! Ja na ślub cywilny wybrałabym taką samą jak na kościelny, ale jestem maniaczką długich sukien ;) Co do fryzury, chcę loki, ale nie wiem czy się uda, bo mam bardzo długie włosy paznokcie: mleczny lakier na krótkich żelkach buty: 2 pary,bardzo wysokie do kościoła oraz trochę niższe na wesele;) Pozdrawiam cieplutko i życzę zdrowia Mamusi i Myszce

Jak mozna kobiete , ktora chce wyjsc za maz (niewazne czy cywily czy koscielny) wyzywac i obrazac? Wam naprawde odbija... A robienie sobie zartow z malenkiego dziecka ktore lezy w szpitalu to chamstwo. Zycze zdrowia twemu dzieciatku....

Dziekuje wam bardzo za dobre i cieple slowa :) Juz myslalam ze normalnych nie ma tu.... :) Ja tez chetnie zalozylabym dluga suknie jak princeska ale ta musi poczekac do koscielnego.mam nadzieje ze nie dlugo.A co do fryzury nie mam zielonego poecia tym bardziej ze poszlam dzisiaj do chwalonej fryzjerki i......"podciela" mi wlosy.Eh szkoda gadac.Zapuszczam na nowo.Zobaczymy co sie uda zrobic. I dziekuje za zyczonka dla mojej myszki :) przekaze :)

Dziekuje wam bardzo za dobre i cieple slowa :) Juz myslalam ze normalnych nie ma tu.... :) Ja tez chetnie zalozylabym dluga suknie jak princeska ale ta musi poczekac do koscielnego.mam nadzieje ze nie dlugo.A co do fryzury nie mam zielonego poecia tym bardziej ze poszlam dzisiaj do chwalonej fryzjerki i......"podciela" mi wlosy.Eh szkoda gadac.Zapuszczam na nowo.Zobaczymy co sie uda zrobic. I dziekuje za zyczonka dla mojej myszki :) przekaze :)