Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

owieczki - mam nadzieję ze świętujecie swój sukces

Polecane posty

wygrała jak zawsze Polska i jej wybór p.s. bez znaczenia...ale można chociaż świętować , ze nic się nie zmieni...:P

teraz Ty mi...tylko odrobinkę ...jestem kulturalnym facetem i nigdy nie piję w niedziele...

Gość mirosawaa
zmieni sie, na gorsze. a niech wprowadzaja platne studia, utrzymuja umowy smieciowe, podwyzsza podatki, serwuja jeszcze dluzsze kolejki do lekarzy.

mirosawaa zmieni sie, na gorsze. a niech wprowadzaja platne studia, utrzymuja umowy smieciowe, podwyzsza podatki, serwuja jeszcze dluzsze kolejki do lekarzy. pisząc "nic się nie zmieni" miałem na myśli - wiadomo co.....;) bez mego rozpisywania...:)

zawsze trafiam bez problemu, tylko się nadto ośmielam do panów, czasem znaczy rzucasz się na nich i jesz wzrokiem?

przeceniasz mnei niekoniecznie....w końcu ktoś jest tak głodny , ze może pożerać wszystkim...

9 października, mój wielki dzień, mam szansę na zbliżenie To jest taki cytat z pisarza-filozofa kasztanów juz się pozbyłaś...to teraz z kim zbliżenie?

nie miałam zażaleń póki co ale masz zawsze koszulkę z dużym dekoltem z napisem - "reklamacji nie uwzględnia się"