Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkie czasy idą.

Oglaszam zalobe narodowa w zwiazku z wygrana PO, czeka nas druga Grecja

Polecane posty

Gość ciezkie czasy idą.

nawet Jackowski najwiekszy polski jasnowidz przewidzial upadek polski (bodajze listopad jesli dobrze pamietam) ida ciezkie czasy.:(

Gość ciezkie czasy idą.
bankructwo to juz kwestia czasu, a zadluzenie Polski to nie miliardy jak wam wmawiaja media, tu chodzi juz o kilka bilionow! bilionow powtarzam.

Gość ptasiek nastroszony
wlasnie dzieki temu ze wygrala PO nie bedziemy druga grecja

Gość ciezkie czasy idą.
skoro jedna wizja sie nie sprawdzila, to sprawdzi sie druga, czyli upadek gospodarki

Gość ciezkie czasy idą.
juz nawet wlochy sa na skraju bankructwa, europa sie sypie

Gość ciezkie czasy idą.
ale przed wlochami tusk rozwali nasza gospodarke

Gość hurrraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Nasi górą!

Gość ptasiek nastroszony
bo dosc tego ujadania na legalnie demokratycznie wybrany rzad. z kibolami ta patologia trzeba teraz pojechac by zrozumieli w tych swoich lysych tepych glowkach kto jest matolem

Gość blackflower
dlaczego tematy dotyczace wyborow sa usuwane/

Gość ciezkie czasy idą.
Zima idzie, mrozy, a wasz tusek kupil od rosjan gaz za dwukrotnie wieksza cene niz rynkowa.

Gość ciezkie czasy idą.
czy ja wiem czy demokratycznie? stolki juz byly dawno obstawione a wybory to tylko taka przykrywka

Gość Kto wygrywa?
ciezkie czasy idą. Zima idzie, mrozy, a wasz tusek kupil od rosjan gaz za dwukrotnie wieksza cene niz rynkowa." Wy macie swoje pochodnie, nie musicie korzystać z gazu. :D

Gość ja86sia
przecież ludzi głosujący na PiS chcieli Grecji i aby państwo ich utrzymywało i wszystko za nich robiło! wczoraj uświadomiła mi to ciocia głosująca na PiS, która chciałaby aby wygrał PiS

Gość vbm28
i dobrze ze PO wgrało

Gość Urban Jerzy
Tutaj leży Urban Jerzy. Pokój jego duszy. Trumna mu się nie domyka bo wystają uszy.

Gość blackflower
szkoda nerwow .. ja tam wyzyje .. bo jestem osoba zaaradna i swoj poziom zycia oceniam jakdo bardzo dobry, ale za rzadu PIS było lzej naprawde... Zobaczymy za 4 lata .. niech wypowiedza sie Platformowicze.. ciekawe czzy tez tacy zadowoleni beda.. ;D wtedy ja bede sie smiac.

Gość załamany patriota...
znów przez 4 lata rządził będzie nami kneset:(

22:11 ciezkie czasy idą. Zima idzie, mrozy, a wasz tusek kupil od rosjan gaz za dwukrotnie wieksza cene niz rynkowa. " to nie wszystkie nasze kłopoty... do tego musimy kupować o ponad 50% gazu więcej niz potrzebujemy którego nie wolno nam odsprzedać ponadto wykolegowano BARTIMPEX i podarowano 1,2 mld zł Gazpromowi fajnie ?? :)

Gość tirofka
Ja tam sie ciesze, ze wygrali. Niech wprowadza platne studia. I pojda tylko ci, ktorych stac. Bedzie mniejsza konkurencja. A tak kazdy macha papierem z mgr.

Gość ona2223
tragedia , kolejne firmy polskie beda sprzedawane zagranicznym inwestorom, ziemie na slasku beda odsprzedawane niemcom , niedlugo zaczna tez sprzedawac ludzi , porazka...

Gość Kto wygrywa?
ja86sia przecież ludzi głosujący na PiS chcieli Grecji i aby państwo ich utrzymywało i wszystko za nich robiło! wczoraj uświadomiła mi to ciocia głosująca na PiS, która chciałaby aby wygrał PiS" Dokładnie. Tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4986134&start=60 także potwierdza to wyborca PIS.

Gość ona2223
niech jeszcze gaz sprzedadza rosji lub innemu panstwu... jestem zalamana

Gość madmaxior
Oj tam od razu żałoba. Gdyby PIS wygrał byłoby to tylko zwycięstwo prestiżowe, że tak powiem. Z nikim nie mogliby stworzyć koalicji zapewne, mieliby pod górkę z wszystkim. Nagonka itd. Znamy to. Niechaj PO dokończą dzieła.

Gość Urban Jerzy
Tutaj leży Urban Jerzy. Pokój jego duszy. Trumna mu się nie domyka bo wystają uszy.

Gość Tusk Donald
Donald chłopak jest grzeczniutki ściele łóżko, myje butki Polskę także chce naprawić od Kaczora nas wybawić Chciałby zdemaskować pic Zrobić dobrze, ale nic Nie zadziała bo pan Tusk wczoraj zgubił gdzieś swój mózg.