Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkie czasy idą.

Oglaszam zalobe narodowa w zwiazku z wygrana PO, czeka nas druga Grecja

Polecane posty

Gość ona2223
ku *wa wy jestescie posrani ludzie ze glosowaliscie na PO nie widzicie co sie dzieje z naszym krajem? ze go powolutku sprzedaja? trzepia z tego kase ale co z tego skoro sprzedaja polske? ja pierd jak mozna tego nie widziec ???

Gość Kto wygrywa?
ona2223 tragedia , kolejne firmy polskie beda sprzedawane zagranicznym inwestorom, ziemie na slasku beda odsprzedawane niemcom , niedlugo zaczna tez sprzedawac ludzi , porazka..." A co chciałaś sama zatrudnić wszystkich bezrobotnych? U nas większość pracuje w firmach, gdzie właściciel jest zagraniczny. A reszta nie pracuje. I tylko ci mają kasę, reszta żyje na koszt państwa, czyli głównie z podatków, które płacą te firmy.

Gość madmaxior
Myślę, że za 4 lata to oni (PO) zmyją się... Ciekawe kto będzie musiał ten bajzel uprzątnąć. Strach się bać co ci liberałowie nawyczyniają... Z czego się tu cieszyć? Że do 70tki będzie się pracowało? a co w tym radosnego? Wiele ludzi w tym wieku nie nadaje się już do pracy. Dzieci zagonić do szkół, szkoły otwarte do godz. 19, skrócone wakacje, bo rodzice pracują do nocy...

Gość ptasiek nastroszony
trzeba z braku armii wszystko co sie da sprzedac , polacy beda

Gość Kto wygrywa?
PIS przegrał 6 raz. hehehehe...

Gość madmaxior
Jarek Kuźniar pewnie zrobił kupę w majtki ze szczęścia. Będzie się teraz podniecał co rano w poranku.

Gość ciezkie czasy idą.
mysle, ze nawet nie bedzie co sprzatac :(

Gość hejhej:)
Na PO glosuja cwaniacy, zlodzieje i jacys pseudointeligenci zakompleksieni.

"Gazprom podobno ma już 25-30% udziałó w naszych łupkach fajnie?? sk**wysyny jeszcze wszyscy zapłaczecie" Czy Ty myślisz, że ktokolwiek głosujący na PO wie co się dzieje ? Oni głosują na PO bo Kaczyński jest brzydki, bo będzie Smoleńsk w TV i bo Kaczyńskiemu zrobili brzydką fote.

Gość Kto wygrywa?
A niby menele, patologia i inne wszy społeczne żyjące na koszt państwa głosujące na PIS, to takie róże polskie?

Gość madmaxior
Ludzie są naprawdę tępi. Niech sobie na PO głosują właściciele firm i inni tacy... Ale dziwi mnie głupota tzw. zwykłych ludzi... Co im się wydaje? Jak ludźmi łatwo można manipulować. Wystarczy rzucić kilka frazesów, ładnie się uśmiechnąć, zakamuflować łysinę, wstawić zęby... Polacy sądzą po pozorach.

Gość Kto wygrywa?
ROSALINDA PACZEKO - racja K jest wyjątkowo brzydki. :D

JEDYNA RADA DLA POLAKÓW SPIEPRZAĆ STĄD JAK NAJDALEJ BIEDA I JESZCZE RAZ BIEDA NAS ZNISZCZY TUSK TO NAJWIEKSZY KLAMCA NIE LICZYMY SIE MY DLA NIEGO NIE INTERESOWAL SIE POWODZIAMI MOWIL POMOZEMY I CO..GOWNO ALE TO SAMI POLACY NAIWNI JAK DO TEJ PORY SOBIE ROBIA KLOPOTY GLOSUJAC NA PARTIE PO TRUDNO NIE MA ZA BARDZO POLAKOW INTELIGENTNYCH SKORO PO WYGRALO

[zgłoś do usunięcia] ROSALINDA PACZEKO Czy Ty myślisz, że ktokolwiek głosujący na PO wie co się dzieje ? Oni głosują na PO bo Kaczyński jest brzydki, bo będzie Smoleńsk w TV i bo Kaczyńskiemu zrobili brzydką fote. " Nie, nie myśle. Ale myśle, że już wiem co robić. Szukać sobie domu np. w Australii, bo po tych wyborach tutaj juz mi zbrzydło. Niech ta cała hołota lepiej podda sie Niemcom, juz teraz 🖐️

Gość madmaxior
A podawali gdzieś zależność między poziomem wykształcenia a tym na kogo oddało się głos? Właśnie to jest manipulacja. Mohery itd itp :D Jak łatwo ludziom wcisnąć kit. Zdziwił(a)byś się jakie są realia.

Gość Kto wygrywa?
drapiezna JEDYNA RADA DLA POLAKÓW SPIEPRZAĆ STĄD" - podać pochodnię na drogę? :D

Gość madmaxior
Dokładnie tak Rosalindo :D

Gość ja86sia
"Czy Ty myślisz, że ktokolwiek głosujący na PO wie co się dzieje ? Oni głosują na PO bo Kaczyński jest brzydki, bo będzie Smoleńsk w TV i bo Kaczyńskiemu zrobili brzydką fote. " głupia jesteś? ja głosuję bo nie chcę czołgów poustawianych dookoła Polski, chcę spokoju, podoba mi się jak rządzi nasz rząd, udało mu się uchronić nas od ogólnoświatowego kryzysu mimo ogromnych utrudnień ze strony PiS, ich debili spod krzyża itp... nie powiem - nie podoba mi się podniesienie podatków, ale jeśli chodzi o resztę to żaden rząd tyle nie zrobił, a już najmniej to ten najgłośniej krzyczący Kaczor :/

Gość madmaxior
Jaki wpływ na Twoje życie mieli ludzie spod krzyża?

Gość Kto wygrywa?
To było straszne, wszędzie te baby z pochodniami, chętne do bicia. Straszne.. Przejść trudno, masakra obrzydliwa.

Gość Zdzisiek
KURWA TO BYŁY KUREWSKIE SONDAŻE JESZCZE NIE MA WYNIKÓW

"Nie, nie myśle. Ale myśle, że już wiem co robić. Szukać sobie domu np. w Australii, bo po tych wyborach tutaj juz mi zbrzydło. Niech ta cała hołota lepiej podda sie Niemcom, juz teraz" Też tak myślę powoli. Po co mi się denerwować. Wyjechać w cholere gdzieś gdzie jest ciepło i przyjemnie. Niech elektorat PO płaci sobie katastralny, oddaje ziemie i robi co chce.

Gość ja86sia
spore - na mój SPOKÓJ. w TV nic więcej tylko banda baranów wyzywających wszystkich wokoło, usiłujących na siłę zwrócić na siebie uwagę...

Gość Aaron Zilberstein
dzięki polaczkom głosującym na PO którzy ulegli naszej propagandzie koszernosc w polsce bedzie rosła w siłę

Gość Kto wygrywa?
ROSALINDA PACZEKO - jeszcze tu jesteś, ja myślałam że już z pochodnią śmigasz z kangurami. :D A ty nadal bredzisz o wyjeździe.

Gość madmaxior
Było nie oglądać tvn24. Masz prawo żyć Ty i oni. Czy tego chcesz czy nie. Niestety.

Gość Kto wygrywa?
ROSALINDA PACZEKO - czego oczekujesz??? Skrzyni pochodni w prezencie?? :D

Gość Urban Jerzy
Tutaj lezy urban jerzy pokoj jego duszy. trumna mu sie nie domyka bo wystaja uszy

Gość czy sa tutaj
jacys nauczyciele, ktorzy oddali glos na PO?