Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 224456

Od jutra jestem bezdomny

Polecane posty

Gość 224456

co mam robić?Gdzie moge się udać?Proszę o pomoc i rade.Dziękuje

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja od jutra powinnam szukac pracy, ale nie chcę. Siedzę w domu dziś cały dzien choć w sumie 2 razy byłam w kościele i doszłam do wniosku, że ja MUSZĘ iść na rentę i sobie rózne rzeczy robić bo ja po prostu oszaleję. W moim wieku. Taka prawda. Powiem wam zaczęłam myśleć o amazon i doszłam do wniosku, że tym Indianom w USA zrobili to co sie stało tej apokaliptycznej sekcie Świątynia Ludu Lorda Jima. Oni mieli się wracać na ten amazon. Choć w sumie - poszło o podpis, nie chcieli, nieee -nie rozumieli tego jankesi. I wiecie - mieli im po prostu powiedzieć PO CO SIĘ PODPISAĆ i by sie podpisali a nie powiedzieli i po prostu po cichu zaczęli robić to co robili.... hmm... albo uważali że się podpiszą i poleci im panstwo, jak się wynieść. I wiecie - już póżniej wszystko smolili, nawet by sie podpisali, ale PO CO POWIEDZIEĆ bo wiedzieli jak odejść. Po cichu ich truli trutką na szczury. Tak tam było. I po tym wszystkim mieli zmienić nazwę fimy - jak np. AMAZONBIS. albo np. AMABIS coś takiego. No dziwnie to wygląda ale czemu nie? AMABIS w miejscu AMAZON i BYŁABY FIRMA i tak powinno być. i temu. A reszta?

Gość kiedy pytają mnie..
zamieszkaj na orliku :classic_cool:

Gość Kto wygrywa?
Zawsze możesz zatrudnić się jako opiekunka Alika. :P

Gość Kto wygrywa?
Przynajmniej sobie pojeździsz limuzyną z Alikiem.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Wiecie nawet chyba tak było bo miesiąc tam przeżyłam, ale nie umieli wrócić a tak mogli sobie wracać, gdzieś indziej pracować i tyle. I po cichu, żeby nie wracali. Każdego kto odchodzi truli trutką na szczury. Bo ja cały miesiąc od 1 dnia jak tu odejść i tyle. I wiecie nie umiałam wymyślić jak odejść. Jest tylko 1 sposób - oczywiście go nie napiszę bo po co i tak dalej. Mieli im troszeczkę pójść na rękę. A za materiały budowlane bez Afryki nie zasłużyli na pass USA choć wiecie - oni byli Amerykaninami i tyle.I dlaczego nie? Dlaczego hiszpanscy? Chyba dlatego, że Krzysztof Kolumb miał rzymski rodowód i patrzył z czego gdzieś się buduje bo chodziło w całej wyprawie, żeby mieć cegłę bez Afryki - takie coś. Dlatego USA hiszpańskie, a nawet jeśli - wydaje się hiszpańskie , ludzie coś tam chcą. I całe wojny z południem były o materiały budowlane - skąd mają? No nic nie pasowało i tyle. Takie cos - i tak im wymyślili Indianie i takie świństwa im robili. I wiecie oni nie są pisaci, ale to mieli nie porównywać amazon. do Sekty Ludu i teraz powiem wam te wszystkie amazony to takie sekty - coś strasznego - z tych morderstw w USA i tyle. I to trzeba uważać. I wiecie zmiana nazwy nic by nie dawała. No to firma do likwidacji, inna załoga. I patrzcie - całe USA by poszło i tyle. A jednak Indianie i tyle. I od nich w Polsce są materiały budowlane, nic się nie da zrobić. Ja tak mogę iść w czynszę tylko poprosze moją emeryturkę i NIC DO NIKOGO NIE MAM. Zajecia sobie znajdę. Szkołę umiem tak pomówić, że tam istnieje, ale co - mam pomagać innym? Po co? I tyle. Tak żeby to był tylko papier - wykład nic nie daje. Sprawdzian wiadomości USTNY powinien być też - o to już coś daje - Polska - widac i tyle :( No i moge być choć wiecie. Ja lecę filologią - ustnie cięzko. Zostają książeczki do nauki języka obcego - takie coś i tyle. I to wszystko - głowa mnie boli STRASZNIE - tyle wam napiszę. I że napiszę wiersz o Indianach potrutych na amazon. Bo o ile ta sekta Światynia Ludu to takie pół na pół - choć wiecie - Lucyfer na kogoś wołać też to takie, ale cudne USA. A ten amazon. de tak truć kogoś to też chore psychicznie. I od Elzbiety I ja tam NAPRAWDĘ NIE POWINNAM BYĆ I TYLE. NAPRAWDĘ.