Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka tatusia :)

Moj sen...

Polecane posty

co on moze oznaczac? Moj tato zmarl 3 lata temu. Jako dziecko nie bylo dobrym ojcem, ale na "starosc'' bardzo sie zmienil. Chyba jak zaczął chorować. Zmarl majac 55lat. Ogolnie nie byl zlym czlowiekiem, ale strasznym nerwusem... Przez 3 lata w ogóle mi sie nie snil, choc czasem nawet go o to prosiłam. Ostatnio go czesto wspominalam, mowilam "'szkoda, ze tata nie zyje...'' 'lub ''gdyby tata zyl...'' Dzis w nocy mi sie przysnil, pierwszy raz po smierc, byl bardzo nie mily, krzyczal, uciekalam, blokowalam drzwi... Co to oznacza?

Gość ja nie wiem,
niestety:(

szkoda, ale dzieki 🌼 dla Ciebie :)

no właśnie ostatnio nawet więcej sie modliłam niz zwykle... Za pare dni jade na jego grob, mam 1000km :(

ale ja czuje, ze on chciał mi coś przekazać... Mimo wszystko bardzo mnie kochał, a ja jego. Zawsze we mnie wierzył, dodawał siły...

i przyśnił mi sie dzis rano, a w niedziele rano zmarl... :( Czy to nie jakis znak?

Oczywiscie ze chcial ci cos przekazac. Przekaz jest taki : "nie tesknij za mna, juz zapomnialas jaki zly bylem dla ciebie?"

tata byl na mnie bardzo zly, bo chcialm sie z kims spotkac, chyba mezczyzna, użyłam perfum, tata nie chcial chyba dopuscic do tego spotkania. Blokowalam drzwi, a on chcial je wywarza, za nim stala moja mama (ona zyje).Tylko to pamietam z tego snu.

Jedyne znacznie jakiego można dopatrywać się w snach to fakt że w jakiś sposób obrazują to co nam siedzi w głowach. NIe jest to może coś pewnego i dokładnego a jednak. Na resztę teorii dotyczących znaczenia snów w kontaktach ze zmarłymi czy z przepowadaniem przyszłości to nie ma dowodów i trudno w to uwierzyć.

Gość corka tatusia
Mam dzis wazny egzamin, a tata przysnil mi sie na dzien przed egzaminem. Czy ten sen moze oznaczas, ze nie zdam tego egzaminu? :(

Gość monotonia12
Jak się nauczyłaś to zdasz. A zmarłym trzeba dać spokój. Zamów msze za jego duszę. Zapal świeczkę na grobie. Chwali ci się to że po mimo przeżytych złych chwil pamiętasz tylko to co dobre i tak też go wspominasz. Powodzenia na egzaminie.

Gość miałam dziś gorszy sen
śniło mi się że u marłam i że moje ciało było w czarnym worku na śmieci nie wierzyłam więc dotknęłam tego worka i poczułam tam moją rękę Masakra!!! Ostatnio mam dziwne sny przedwczoraj śnił mi się mój kolega który się powiesił w zeszłym roku...