Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotany5815

Krosty/Kaszaki na penisie

Polecane posty

Gość zaklopotany5815

Witam. Moim problemem jest to, że na penisie mam krosty (coś w stylu kaszaków). Są twarde, jest ich dużo (jedne mniejsze - prawie niewidoczne, jedne większe, ale też małe), nie da się ich wycisnąć, jak próbuje to boli. Bardzo mnie to krępuje, ponieważ nie wygląda to źle, ale chciałbym się tego pozbyć. Do urologa bym poszedł z tym problemem, nawet się rejestrowałem, ale jak usłyszałem, że mam czekać 8-10 miesięcy to mi się odechciało. Piszę na tym forum z prośbą do Was forumowiczów o poradę/pomoc jak się tego pozbyć. Proszę o odpowiedzi, ale podejdźcie do sprawy poważnie, bo chcę mieć pukawkę jak każdy inny facet i nie chcę w przyszłości usłyszeć od laski, że mam chorego ptaszka. :) Dziękuje. Pozdrawiam.

Gość byc moze masz masz
byc moze to nie sa zwykle krostki, lecz hpv, a w dodatku kłykciny kończyste... poszukaj w necie info.

Gość zaklopotany5815
To nie to. Normalne grudki, o takim samym kształcie, nie duże, ale mnie to krępuje. Znalazłem na google coś podobnego. http://www.google.pl/imgres?q=krostki+na+penisie&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1366&bih=592&tbm=isch&tbnid=rVCaCNC5ipJscM:&imgrefurl=http://nastek.pl/forum/viewtopic.php%3Ff%3D33%26t%3D39457%26start%3D45&docid=cLW-uNT5r9O0JM&w=1280&h=1024&ei=FgeSTqSbE4SF-waTgIX5Cg&zoom=1&iact=rc&dur=257&page=3&tbnh=110&tbnw=126&start=46&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:46&tx=61&ty=69

Gość peedobeer
masz prosaki 💤

Gość zaklopotany5815
I co to takiego? Jak się tego pozbyć?

Gość Kasia od Roxi
jestem z wspomnianego forum o hpv i klykcinach. Wspomniane krosty masz od urodzenia, czy pojawily sie niedawno?

Gość zaklopotany5815
Nie mam ich na żołędziu. Mam je od kilku lat, dokładnie nie pamiętam, jak byłem mniejszy to nie zwracałem uwagi na to;>

Gość zaklopotany5815
http://www.google.pl/imgres?q=prosaki+na+penisie&hl=pl&biw=1366&bih=592&gbv=2&tbm=isch&tbnid=isLbdK3EXTugSM:&imgrefurl=http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php%3Ft%3D11733&docid=sRyMa3HDH79SCM&w=300&h=225&ei=twiSTraEBsyq-AbNlMg4&zoom=1&iact=rc&dur=288&page=3&tbnh=109&tbnw=150&start=48&ndsp=22&ved=1t:429,r:0,s:48&tx=76&ty=51 O WŁASNIE! jA MAM identyczne jak te pod czerwonym okręgiem. Tych w okręgu nie mam.

Gość zaklopotany5815
Nie uprawiałem seksu (JESZCZE) :) Pewnie dlatego, ze to mnie w jakis sposob blokuje i odbiera troche pewnosci siebie...

Gość Kasia od Roxi
czytalam o czym takim jak grudki perliste, ponoc to taka zmiana kosmetyczna, zupelnie niegrozna. Choc bywa, ze z wygladu budzi kontrowersje. Jesli Tobie owe krosty przeszkadzaja, zawsze mozesz je usunac. Najlepszy chyba bylby laser. Niestety, zabieg nierefundowany. Musialbys kilka stow stracic. Idz najpierw do urologa i zapytaj jego co o tym sadzi. Trzymaj sie! Bedzie dobrze :)

Gość zaklopotany5815
Kasiu dzięki za wypowiedź i to, że strasz się w jakiś sposób pomóc, ale napisałem, że urolog odpada. Rejestrowałem sie i czekać trzeba 8-10 miesięcy. Ja dużo o tym czytałem, jest to nie groźne, ale chce się tego pozbyć, bo chce miec fiutka jak kazdy inny zdrowy facet;)

ja mam grudki perliste one chyba występują jedynie na końcówce żołędzia. zresztą nie wiem to nie jest żadna choroba wiec po co to leczyć

Gość zaklopotany5815
Chociażby po to, że dziewczyna chce zrobic ci dobrze i robi to bez problemu, a nie to, ze musisz sie martwic,ze z jakims tekstem wyleci, albo w ogole cie splawi

Gość Kasia od Roxi
zawsze dobrze, gdy tego typu zmiany obejrzy jednak specjalista... Ale tak to juz jest, ze na te wizyty trzeba czekac. Chyba, ze zdecydujesz sie na wizyte prywatna. Polecam strone www.znanylekarz.pl wg opinii pacjentow ulozony ranking lekarzy. Calkiem przydatne narzedzie ;) jesli seksu nie planujesz jeszcze przez najblizsze miesiace, zapisz sie w kolejke do lekarza z NFZ. Klykcinami zakazamy sie droga plciowa, wiec skoro jeszcze nie rozpoczales wspolzycia (oral tez sie liczy!), to te zmiany mozemy wykluczyc.

myślę że nie masz grudek perlistych. jeśli dziewczyna będzie pod jarana tobą nie będzie się tym przejmować. myślę że masz Plamki Fordyce'a

Gość zaklopotany5815
Taak to jest to. Wielkie dzięki wreszcie wiem co mi dolega,tylko jak tego sie pozbyc, hmm;D