Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytulanka88

zatrzymanie okresu

Polecane posty

Gość przytulanka88

witam, uprawialam sex 3dnia podczas okresu , on skonczyl we mnie 2razy podczas stosunku, okres automatycznie mi sie zatrzymal, pozostaly same bole brzucha,wydety brzuszek i dyskofort. Wczesniej tak nie mialam. Czy jest jakas odpowiedz magiczna, co moze dziac sie w moim organizmie? Ja nie mam pojecia;) Moze jakies sugestie? Koras z was miala podobnie?

Gość ujtfcyhft
sperma zawiera mnóstwo hormonów, norma mam nadzieje, że seks podczas okresu nie jest u ciebie formą antykoncepcji

Gość A może to.....
...ciąża? Pomyślałaś o tym? CZy myślisz, że w 3dc nie zachodzi sie w ciążę.

Gość przytulanka88
nie to nie jest moja stala forma antykoncepcji, a co do ciazy na pierwsze objawy musialby minac conajmniej miesiac, wiec okaze sie wtedy tak mysle..... bardziej chodzilo mi o ten chwiejny stan i zaleznosc stosunku na organizm.. przypuszczalam podobnie co potwierdza osoba w pierwszym poscie, pewnie to taka rekacja na silne hormony......musze to zniesc, ale nie ukrywam odczuwam jakby te odczucia sie potęgowaly z dnia na dzien...;/ Jestem bardziej ciekaw czy istnieje mozliwosc ulzenia sobie w jakis sposob konkretny, czy zostaje mi to poprostu tylko przeczekac;/az samo minie.

Gość A może to......
no to się uśmiałam. Sperma rozregulowała ci cykl- nieźle. Ktoś, albo nie przemyślał, albo ironicznie ci odpisał. Te hormony męskie ;) na pewno nie mają wpływu na twój cykl.

Gość przytulanka88
w takim razie co moglo rozregulowac cykl, biorac pod uwage zaistniale ''bodzce'' na moj organizm??