Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskar81

Kiedy podadzą prawdziwe wyniki wyborów

Polecane posty

Gość madagaskar81

a nie sondaże?

Gość apokalipsa2012
oficjane wyniki beda we wtorek wieczorem, podala PKW.

Gość madagaskar81
mam nadzieje, że PO będzie tworzyło koalicję z Ruchem Palikota, to najlepsza kombinacja dla Polski

Gość 4356346543
Amerykanie to patrioci, Polonia amerykańska mieszkająca tam nabrała podobnych nawyków i głosowali n a swoich. :) Niestety w Polsce media zrobiły swoje. :O Czas na emigracje, niska frekwencja tylko pogorszyła sprawę. :(

Gość huuurrrraaaa!!!!
A kto wyjeżdża do USA? Wieśniacy, robole i tłumoki. A aby się o tym przekonac trzeba iśc do ambasady po wizę. Takie prymitywne historyjki rzadko można usłyszec na codzien na ulicy, zobaczyc ludzi ubranych w świecące garnitury z brudem za paznokciami z twarzami tłumoków. I nieliczni którzy chcą wizę by poleciec na wczasy.

Gość cfaniaki z nich
oni sobie siedza w chichago a my musimy sie meczyc z pisiorami. kruwa

a jakie bydło wyjezdza do UK, Irlandii i Niemiec, to juz cale powiesci na ten temat moznaby pisac.

Gość huuurrrraaaa!!!!
Sorry ale ja mówię z doświadczenia jak byłam po wizę. Śmieję się do dzisiaj z tego jak ci ludzie się zachowywali, jakie śmieszne historie tym ludziom wciskali, widac że byli ubrani w wyjściowe ciuchy tak zwane wizytowe i wyglądali strasznie, a jak pięknie zaciągali po wiejsku. Ubaw miałam niezły.

"a jak pięknie zaciągali po wiejsku" Wiesz co.. nigdy nie przyszło mi do głowy w ten sposób myśleć o ludziach. Cóż .. to chyba teraz jest modne. Zapomnieć skąd się pochodzi a rodziców oddać do domu starców.

Gość w chicago mieszka głównie
więs, co wyjechała dawno temu za chlebem , wyniki beda jak wsrod satrszych ludzi na podkarpoackiej wsi. Tam gdzie byla emigracja ineteligentow, wygra PO.

Gość huuurrrraaaa!!!!
A co ma piernik do wiatraka? Ja mówię o faktach, jak było., że większośc to byli prości ludzie, a takimi łatwo manipulowac, wystarczy coś obiecac, jakieś populistyczne hasło rzucic i idą jak w dym. I tacy wyjeżdżają do Stanów i potem głosują na PIS.

Gość huuurrrraaaa!!!!
Wiesz jaka jest różnica pomiędzy elektoratem pis i po. Elektorat pis słucha Jarka jak świnia grzmotu i wierzy w jego obiecanki. A ja jako elektorat po nie wierzę ani jarkowi ani donaldowi. Nie wierzę że ktokolwiek coś mi da i spektakularnie zmieni. Wierzę w siebie. Nie słucham obietnic polityków.

Gość poczytaj o budowaniu
napięcia jak chcialo sie wiedzieć wcześniej to trzeba było spytac choćby kafeteryjną wrózke ..........

"Nie wierzę że ktokolwiek coś mi da i spektakularnie zmieni." Ja też nie wierzę, że ktoś mi coś da albo zmieni na lepsze. Niech tylko nie pogarsza a to właśnie robi PO. Pogarsza moje życie i życie Polaków ale oni jak widać jeszcze tego nie widzą :( Ja wiem, że życie to nie bajka, muszą być układy i kombinacje na większą czy mniejszą skalę ale to co dzieje się teraz to jest naprawdę lekka przesada. Nawet już nie starają się ukrywać. W żywe oczy nas okradają.

Gość huuurrrraaaa!!!!
Czemu mówisz, że pogarsza życie Polaków? Chyba 30% Polaków, bo mojego nie.

Gość huuurrrraaaa!!!!
Dobranoc. Idę spac spokojnie.

Nie wiem czy mi się chce pisać od nowa to wszystko .. Wpisz sobie jakieś afery po czy coś podobnego i poczytaj co robią. Fałszowanie wyborów w Wałbrzychu możesz sobie obejrzeć itp. O północy miało być wstępnie podane 30% i co się dzieje ? Hmm..

Najlepsze dla społeczeństwa koncepcje polityczne PiS- to, niewątpliwie, teoria zamachu smoleńskiego, idea zakazu aborcji nawet w przypadku ciąży zagrażającej życiu lub będącej skutkiem gwałtu, insynuowanie, jakoby Pani Kanclerz Niemiec osiągnęła swe stanowisko dzięki STASI. Kolejne demonstracje z pochodniami przed pałacem prezydenckim(JUŻ DZIŚ 10 !) dają piękny obraz preferencji politycznych tej partyjki. Cała nadzieja w Trybunale Konstytucyjnym, po wyborach, daj Boże, nowy sejm skieruje chyba wniosek w sprawie Jarosława K. i Zbigniewa Z. i wreszcie przez jakiś czas nikt ich nigdzie nie wybierze!

Gość gfgfgfg
Ta karta do głosowania to normalna książka. Trzeba w niej sprawdzić każdą stronę, w razie gdyby ktoś więcej niż jeden krzyżyk postawił. Komisje będą pewnie liczyć do rana.

Gość wiem ale nnie powiem
rosalinda jaka mialas pensje za pis a jaka za po>? porownaj z enami za pis i za po>?? przemysl wszystko.... i zastanaow sie czy warto robic zamieszanie o to bo sytuacje w polse dyktuje globalna sytuacja gospodarfcza=== a politycy w ogole nie powinni sie do gospodarki mieszac

Mam swoją działalność więc mogę mówić o dochodach a nie pensji. Żyło mi się wiele lepiej. Dziś wszystko jest dla wybranej grupy. Szary człowiek nie może nic. Bogaci się bogacą a biedni popadają w ruinę.