Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskar81

Kiedy podadzą prawdziwe wyniki wyborów

Polecane posty

Gość majdhsa
ROSALINDA PACZEKO tam media nie muszą kłamać pokazują co robi polska co rosja i niemcy a my tutaj nic nie wiemy.

Gość mireczkaa
Rosalinda- masz własną działalność i uważasz, że za PiS było lepiej?? To cóż to za działalnośc??? bo i z własnego doświadczenia i z doświadczenia znajomych, którzy założyli działalność wiem, że tak źle, jak za PiSu przedsiębiorcy chyba nie mieli. Więc błagam, nie pisz głupot :)

Gość tak jedziecie
na to po a mi np.jest lepiej odkąd rządzi donald. Kończyłam szkołę za rządów PiS i ponad rok szukałam jakiejkolwiek roboty i nic nie było. Weszło PO i pracę znalazłam w krótkim czasie. I za pisowców ile moich znajomych na czarno robiło? mnóstwo. Teraz chociaz te zlecenia- fakt pozytku z takiej umowy nie ma ale chociaz masz pewnosc ze kase dostaniesz bo na czarno to nie jeden był oszukany

"masz własną działalność i uważasz, że za PiS było lepiej??" Uczciwym ludziom wtedy było lepiej. Dziś udaje się tylko tym co mają znajomości, wchodzą w ustawione przetargi i robią przekręty. Nawet handel już stoi. Na miejsce naszych sklepów wchodzą chiny i zachodnie marki. Nasza staruszka płaci mandaty za sprzedaż kwiatków na ulicy a dookoła obce markety. Brawo. Oby tak dalej.

Gość safaa
to, że chińskie produkty wchodzą na rynek, podrożały frank i euro to akurat wynik globalnych tendencji i żadna polska partia nie ma na to wpływu. A odnośnie polonii to oni ufaja PiSowi, bo cały czas walczą z komunizmem, którego już dawno nie ma.

Gość safaa
jeszcze jedna uwaga - nie wiem o jakich działalnościach piszecie, ale w większości działalność polega na tym, że większość rezultatów zależy od nas a nie od polityków. Ja w swojej działalności nie rozróżniam, jak kiedy było (prowadzę od 10lat), po prostu robię swoje i rozwijam swoją firmę systematycznie.

zgadzam sie z saafa, ja takze nie odczuwam jakiejs roznicy Ja po prostu nie chcialabym Pisu bo nie chce rzadu ktory wszedzie szuka jakichs konszaktów, jakichs zmówień, rzadu ktory nie ma krzty pokory, ktory obraza przedstawicieli innych panstw, i zalatwia przez tak wazny urzad swoje osobiste antysympatie... nie bede pisala ze chce XXX partie bo nie stoje za jakimis danymi ludzmi, wybieram mniejsze zlo raczej, a balabym sie zyc w kraju z takim premierem jak pan K