Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danieldaniel

dziewczyna kumpla mnie pocałowała

Polecane posty

Gość kakakie
Daniel, nikt tu nie zna tej dziewczyny, ale z tego co piszesz to dziwna, jest, skoro jest taka ładna i wogóle to dlaczego pozwala się traktować swojemu facetowi. Skoro jesteś z nią na stopie koleżeńskiej, to spytaj ją o to. Powiedz mniej więcej tak: Dlaczego pozwalasz by ... Cię tak traktował, a potem dorzuć gdybyś była moją dziewczyną to bym Ci takich numerów nie odstawiał na imprach, no chyba że odpowie ci po pytaniu że ma luźny związek z tym twoim kolo, to nic już więcej nie mów i olej ją.

Gość danieldaniel
do kakakie z tego co wiem ona na tyle go kocha lub kochała że daruje mu wszystkie akcje które on odwala, udaje, że nie wie, nie widzi, gdy poświęci jej choć trochę uwagi, przytuli ją to humor dziewczyny tego dnia jest "ustawiony" że tak powiem :) gęba jej się śmieje. tak było, a w tej chwili wydaje się że już tak nie jest, ale może się mylę. to jak on ją traktuje dla mnie jest chore i niedopuszczalne, powiedziałem mu o tym, on stwierdził, że chce tylko cytuję " obalić ją na rozum" i chce od niej seksu, ale ona jest porządna babka i nie odda mu się prędko. mimo wszystko często wygarnia kumplowi że próbował zbliżyć się do jego panny. ma charakter cwaniaka i często jego zachowanie jest dla mnie dziwne. z dziewczyną jestem na stopie koleżeńskiej to prawda, ale o nim nigdy z nią nie rozmawiałem jakoś tak wyszło

Gość nie dziwie sie
ze laska Cie pocalowala, bo jestes fajnym facetem. ile masz lat, gdzie studiujesz?:P

Gość katarzynajolanta1909
dzięki, mam 20 lat studiuję na UWM w Olsztynie mechanikę... a swoją dziewczynę miałem jedną, przez 5 lat i traktowałem ją jak żonę, los nas rozdzielił na zawsze ona jest w usa, nie utrzymujemy kontaktu, na razie jestem sam, i jeśli kogoś znajdę na pewno nie skrzywdzę i zrobię wszystko żeby była ze mną szczęśliwa, dlatego nie rozumiem mojego kumpla

Gość nie dziwie sie
aha, fajnie kasiujolanto;)

Gość nie dziwie sie
katarzynajolanta1909 no nie? facet 1,70 m wzrostu i paker chodzi jak żywa szafa lub lodówka, niski i chudzielec to już śmiesznie wygląda. przepraszam ale taka prawda... mój Chłopak ma 189 cm wzrostu i 80 kg wagi taki w sam raz moja kumpela ma takiego 202 cm i chudy jak kościotrup to też mi sie nie podoba ze sie komus a ztak nudzi:D

Gość danieldaniel
kto tu się znowu podszywa, jeszcze pod jakimś dziwnym nickiem, co za ludzie... studiujemy w Białymstoku na polibudzie, mam 21 lat, a ten post podszyty przyznam, że ciekawy i podpiszę się pod tym jakbym potraktował nową sympatię, starałbym się na pewno

Gość nie dziwie sie
oj, daniel. to nic, ze tworzysz provo, widocznie w olsztynie na mechanice nie ma co robic, nie? ja tez jestem z olsztyna, z uwmu;)

Ja na imprezy nie chodzę i nie mam takich problemów. Wiadomo że to patologia chodzi na imprezy.

Gość danieldaniel
to prawda co piszę. a że ludzie mi się tu wcinają... wczoraj też jakiś pokemon wypisywał tu głupoty pod moim nickiem że niby to ja piszę. tu też ktoś próbował się podszyć i wczuć, uwierzcie mi. ps Politechnika Białostocka rządzi :P

Gość nie dziwie sie
HAHA, NIE POGRAZAJ SIE;) zmienilam zdanie. na razie, milego dnia;)

Gość sherloczka
spaliłeś sie daniel, faktycznie hihihihihihi Coś bez refleksu panowie studenci z Polibudy... To chłopak tej laski, co cie całowaŁa ma 203 i jest patyczakiem, a ty to te 189cm zgrabdnego chłopa, yhm, ale to za nim ona szaleje, a tobą pograła, więc sobie nie rób nadziei i złudzeń.