Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19nastka

Mam 19 lat i chce być mamą !

Polecane posty

Gość 19nastka

Witam ! Obecnie mam 19 lat w lutym skończę 20 czy to źle że tak wcześnie pragnę zostać mamą? Staram się z chłopakiem o dziecko już 7 miesięcy i jak narazie nic a my naprawdę pragniemy tego dziecka :( Mój partner ma 27 lat jesteśmy ze sobą już 3 lata ... Mialam 16 lat gdy go poznalam nie spodziewalam się że miłość ze starszym chłopakiem tak się rozkręci... Teraz po wspólnie spędzonych 3 latach zapragneliśmy dziecka. Czym mogą być spowodowane tródnośći z zajściem ??

Gość fdstrtrstt
może nieznajomością ortografii? ... dobra a tak poważnie to może najpierw zalegalizujcie jakoś związek zanim będziecie mieć dziecko? Po za tym to dziecko nie tak prosto zrobić. Możecie mieć problemy z płodnością (niezbyt dobre plemniki, brak owulacji) lub np konflikt serologiczny. Ogólnie przyjmuje się, że jeżeli po roku starań nadal nie ma dzidziusia to trzeba się udać na badania.

Kolejna, co będzie potem wypłakiwać się na kafe, że została z brzuchem :O Naiwna jesteś, skoro myślisz, że ten związek przetrwa. Bardzo naiwna i głupia :O

Gość Anasta
Mam 19 lat w lutym 20 :O :O :O :O :O Chcesz mieć dziecko, a sama nim jesteś :O

Gość fdstrtrstt
nie przesadzajcie, 19 lat to już nie dziecko. Sama mniej więcej koło 18 roku życia już byłam gotowa na dziecko. Tylko nie miałam odpowiedniego partnera. Nie każdy dojrzewa tak sama. Jedni wcześniej, inni później. Ale serio, zalegalizuj związek zanim będzie dzidziuś!

Gość aj tam zaraz
na nią naskakujecie że jest dzieckiem a wcale tak nie jest ! 19 lat to już kobieta zaraz skonczy 20 ! Moim zdaniem to wcale nie jest za wczesnie:) Życzę powodzenia ;P Udajcie się do ginia z pewnością postara się wam pomóc

Gość jbro3f
żyjemy w demokratycznym kraju, jak chcesz mieć dziecko to sobie zrób. Idźcie na badania płodności skoro nie mopżecie zajść...przyczyna może być u ciebie np. tarczyca, wysoka prolaktyna i wiele innych. Facet może mieć np. słabe plemniki.

Gość hgfddtttttttyyyyj
7 miesięcy to nic, ja się starałam z narzeczonym 3 lata a byliśmy zupełnie zdrowi, na początku mieliśmy problemy ale później już było ok... teraz jestem w 5 miesiącu ciąży. czasem psychika płata figle...

Gość asdfghsdfghjsdfghsdf
ja nie wiem w ogole po o kobiety tak sie spiesza z wychodzeniem za maz czy uwazaja ze bycie sluzaca dziwka i kucharka za darmo i do tego sprzataczka to taki zaszczyt a moze by sie przydalo najpierw jakies marzenia zrealizowac no penis nie ucieknie moze tam tego tam tamtego zobaczyc czy jakis sie talent ma poza wyszczepieniem z macicy nowego czlowoeczka -jak chlopczyk to pan wlasca jak dziewczynka to niwolniczka ot wychowuje sie tych tam http://www.youtube.com/watch?v=b-fNmcZS7n8

Rany ludzie dajcie spokój !! Może jednych marzeniem jest bycie jakimś hujjjjowym politykiem innym aktorem a jeszcze inni chcą być nałogowym pijakiem !! Dzisiejsze czasy są ciężkie nie wiecie że ludzie którzy nie zaznali ciepła rodzinnego tak pragną stabilizacji w życiu ?? Co was tak dziwi że młoda osoba pragnie założyć rodzinę ?? Moim zdaniem to zupełnie normalne a nawet piekne ... Ja osobiście mam 22 lata i jak rozmawiam ze swoją mamą i ona widzi jak bardzo pragnę mieć rodzinę jest ze mnie dumna że nie siedzą w mojej głowie takie bzdury jak w niektórych durnych głowach nastolatek. Dziewczyna poprostu szybciej do tego dojrzała:) Moim zdanie to świetny pomysł a jeśli masz problem z zajściem zapraszam do nas na wątek okres oczekiwania :) Tam są staraczki z krótkim jak i z długim stażem starań ;)