Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanietakiedziwne

Szanse sa chyba sa ;]

Polecane posty

Gość alicjaxxxx
co ma być to będzie.............

Gość Pytanietakiedziwne
Paris - nic konkretnego...chyba mnie 'trafilo' :) i to nie dlatego ze dala mi kosza...bo to pozniej bylo :) musi sie udac!! tylko jeszcze nie wiem jak to do konca rozgerac ale bedzie ok:)

Gość alicjaxxxx
ile masz lat???

Gość Pytanietakiedziwne
a to istotne jest ?:)

Gość Pytanietakiedziwne
chodzilo mi o pytanie o wiek :)

Aaa, to przepraszam za wtrącenie niepotrzebne. :) Może opowiedz autorze, jak tam ostatnio Ci się wiedzie z Twoją ukochaną? :P

Gość Pytanietakiedziwne
Nie ma o czym opowiadac :) pierwszy raz tu pisze, ale mam dziwne wrazenie bycia inwigilowanym :D gadamy normalnie itd, ale ona nie widzi szans dla nas :) za dlugo bylem niezdecydowany ;] tak w skrocie:)

Gość alicjaxxxx
aha,,,,,,,,,, tak Ci powiedziala??

A ja powiem Ci kilka słów otuchy, bo lubię facetów, którzy chcą jakiegoś zaangażowania i wierzą w real love, to jest prawie że niespotykane u waszej płci (wiem, wiem, przesadzam, ale coś w tym jest).:P Jeśli kiedyś jej się podobałeś, to na pewno obojętny jej nie jesteś nadal, tylko dziewczyna czuje jakąś tam blokadę z powodu swojego dawnego odrzucenia. Jak zobaczy zaangażowanie i zdecydowanie z Twojej strony, to zapewne wszystko się będzie dało naprawić. :)

Niełatwo jest przekonać kogoś po czymś takim, ale jak jest uczucie obustronne, to zawsze jest szansa. Warto próbować, jak jest wzajemność. :)

Gość Pytanietakiedziwne
Dzieki :) Nie wiem co mnie podkusilo na to forum, ale chyba nie zaluje :)) no tak, ale pod warunkiem ze jest ta wzajemnosc :D

Gość Pytanietakiedziwne
oby nie przeszlo jej i bedzie ok :)

Gość Każdy kto pisze o sobie
ma wrażenie bycia inwigilowanym :) ale zupełnie niepotrzebnie, ponieważ takich przypadków o którym ty piszesz, czy inni jest tysiące w każdym zakątku śwaiata pozdrawiam🖐️

Gość alicjaxxx
oby nie przeszło jej:)? musisz się spieszyć, pewnie inni faceci są wokół niej. Nie będzie na Ciebie czekać w nieskończoność. Jak to mówią: "czego oczy nie widzą..."

Gość Pytanietakiedziwne
tak tak, ale nie mozna byc tez miekkim fiutem -> patrz strona wczesniej :) musze jej pokazac ze nie jestem na kazde zawolanie bo to nie dziala niestety;]

Gość alicjaxxx
Może jej nie chodziło o to, abyś był na każde zawołanie, tylko o to aby pokazać jej, że Ci zależy?, że jest ważna? tak powinno się robić, chyba, że macie po 15 lat i nie chcecie jeszcze grać w otwarte karty. Jeżeli olewałeś ją, nie zależało Ci, nie pokazałeś tego- nie pozostało jej nic innego jak zainteresować się kimś innym, a o Tobie zapomnieć( dać się zainteresować innemu , etc).Miałam w życiu podobną sytuację, tylko, że ja byłam tą drugą stroną. Ale jeżeli faktycznie jest wyjątkowa to warto się starać.

Gość Pytanietakiedziwne
no tak, tylko ze takie bieganie teraz za nia tez nic nie daje, bo ona twierdzi ze staranise sie nic nie da...tzn raz mi tak powiedziala, jakis czas temu, mimo tego dalej sie spotykala...dlatego nei staram sie latac z goraca glowa;]

Gość alicjaxxxx
rozumiem. powodzenia w każdym razie

Gość Pytanietakiedziwne
Mam nadzieje ze bedize ok, musi sie udac. dzieki Wam za rady :)

Gość alicjaxxxx
jestem ciekawa ile masz lat?

Gość Pytanietakiedziwne
23 :) wczoraj znow uslyszalem ze to nei ma sensu ;] ze jak ona za mna biegala to ja nie chcialem a teraz ona nie widzi tu sensu i ze musimy sie zdystansowac bo nie chce mi meiszac w glowie mhmmm a tu jak zadzialac ?:D

Gość Pytanietakiedziwne
zapomniałem napisać, że jestem narzucającą się kobietą i dlatego...mnie nie chciał, nie potrafiłem tego zrozumieć i ciągle przychodziłem do niego do pracy...ale dla niepoznaki piszę jako facet

Gość Pytanietakiedziwne
hehe tak tak tez to widze, ale nie chce mi sie rejestrowac tego nicku...jak ktos ma potrzebe niech sie podszywa :) btw. no poki co nie dziala...musze przystopowac bo jak widac nie przynosi to efektu :) ale nie odpuszcze na pewno;]

Gość Walczycwalczyc;]
walczyc walczyc :D