Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maaalenka21

Czy jest tu kobieta/dziewczyna ktora urodzila dzieciatko z gwaltu?

Polecane posty

ja majac niespelna 16 lat zostalam zgwalcona idac zima przez nie wielka lake. bylam grubo ubrana, nie wyzywajaco zwyczajnie. slyszalam ze ktos za mna idzie. chycil mnie i rzucil na ziemie nie powiedzial ani slowa. pamietam tylko ten zapach.. ladny, perfumy. krzyczalam udezyl mnie w twarz i zedlalam. obudzilam sie jak juz wstal i odchodzil... nikomu nie mowilam.. bylam cicho bo wkoncu czym sie chwalic. nie przyszedl okres i tak sie zaczelo... urodzilam syneczka.

Gość a co powiedzialas rodzinie??
nie ma sie czego wstydzic i nie chodzi o to ze sie chwalisz ,predzej zalisz chyba a w takiej sytuacji to normalne!

Mamie powiedzilam na przystanku mama zapisala mnie do ginekologa faceta. nie dalam sie zbadac to jej powiedzialam w 8 tyg ciazy.

Gość napewno takie sa
tylko pewnie chca to zapomniec , nie chca wspominac ... ale masz synka , slicznego i cudownego i to jest teraz najwazniejsze

Gość szprytna sztuentka
u mnie to było tak, wyjechałam za granice ale nie powiem do jakiego kraju z chłopakiem gadalam na skaypie pare miesiecy, bardzo sie lubilismy pojechałam do niego i pierwszego dnia było ok ale drugiego mnie zgwałcił wtedy chciałam uciec ale zgwałcił mnie drugi raz...powiedział że na pewno zajde w ciąże i bede musiala z nim zostać a ja nie chciałam i uciekłam mu wrocilam do Polski a on ciągle mnie szuka i dopomina sie o dziecko miałam 19 lat on był bardzo przystojny brunet ciemne oczy (ale nie arab )

Gość masztama
ja miałam 13 lat jak zaszłam w ciążę, facet miał 18...jechalismy jego maluchem ale popsuło mu sie kóło i staneliźmy w zaspie śnieku tak zimno bylo że mnie objoł i tak się zaczęło nawet policja i sond byl a ja musiałam udawać że nie wiem kto jest ojcem bo by go wskazali że mnie spedofilnił ale to nie tak bo 5 lat róznicy to nie pedofil i kochałam go urodziłam mając 14 i było mi nie nareke z dzieckiem ale rodzice sie zajeli nim i adpotowali ja wyjechałam dpo liceum do stanów do guweranatora wrocilam a oni mi dziecka nie chcą oddac ?:(

Gość olorinek
szprytna takie efekty znajomosci z czanuchami sa ... a co do synka autorki to jaki masz problem brzydzisz sie go czy co?

Gość juddu8h53
ja mam teraz 41 lat ale zostalam zgwałcona mając 15 tobylo w 8 liceum w szkole mnie dopadł typ taki co to jezdzil motokrosem i chodził w skorze

Dopiero teraz po roku tak naprawde kocham mojego syna. dopiero teraz czuje milosc. choc ciagle o tym mysle, o tym pamietam... kocham moje dziecko ale to nie to samo. urodzlyscie dzieci? nawet nie wiem jak malemu to powiedziec jak bd mial 5 6 latek.

Gość jdie4ht53bt53
nie ja nie mówiłam dziecku że jest z gwałtu powiedzialam

Gość jdie4ht53bt53
nie dowie sie od innego ale trzeba go trzymac z dala od obcych

Gość moja siostra przyrodnia
zaszła w ciążę z gwałtu. Dowiedziała się w 13 tc podczas rutynowej kontroli (miała torbiele na jajnikach i nieregularne miesiączki przez to). Było za późno na usunięcie. Załamała się psychicznie, zaczęła pić alkohol, w ogóle nie dbała o siebie. Miała wtedy 18 lat. Po urodzeniu dziecka położne cały czas dawały jej synka ze słowami "Popatrz jakie śliczne dzieciątko masz i już nie płacz." mimo że wiedziały co ją spotkało. Kiedy przyszedł do niej psycholog na oddział wykrzyczała mu prosto w twarz że albo zabiorą od niej to coś albo ona je udusi w nocy. Oddała dziecko do adopcji, ponad rok się leczyła z powodu depresji i nerwicy. Teraz ma 30 lat, dziecko i męża ale nadal się boi dotyku obcych mężczyzn...nawet zwykłego uściśnięcia dłoni

Gość jdie4ht53bt53
nowe dziecko czy to samo? no to na plac zabaw pozwól mu chodzić i bawić sie z dziecmi ale obserwuj go

Gość głupiutka spraweczka
dziecko nie jest niczemu winne ale jak masz go nie kochać i oddać do domu dziecka to lepiej usuń

Gość co za bujdy
dlatego aborcja musi byc legalna!!! BEZ JAKICHS DOCHODZEN CZY SIE MATCE NALEZY CZY NIE bo nie kazda chce te traume przechodzic

Ja mialam okazje usunac ciaze nielegalnie. ale nie chcialam zabijac dziecka bo nie bylo niczemu winne nie chcialam zatrzymac... ale zatrzymalam. w szpitalu zajmowalam sie nim bo musialam w domu tak samo nie traktowalam go z miloscia dopiero pozniej pokochalam. mialam depresje po porodowa

Ja mialam okazje usunac ciaze nielegalnie. ale nie chcialam zabijac dziecka bo nie bylo niczemu winne nie chcialam zatrzymac... ale zatrzymalam. w szpitalu zajmowalam sie nim bo musialam w domu tak samo nie traktowalam go z miloscia dopiero pozniej pokochalam. mialam depresje po porodowa

Gość fffffffffffffffaa
Masakra ;/ jak można urodzić i wychować dziecko z gwałtu?? Chociaż ja jestem facetem więc może dla tego mi się to w głowie nie mieści.

Gość fffffffffffffffaa
Ale życzę wam dziewczyny jak najlepiej :) bo wyobrażam sobie że nie jest wam łatwo- powodzenia :)

Gość A K I M A
Ciary mam na ciele,po tym co przeczytałam. Boże jak Wam współczuję. Moim zdaniem kiedyś musisz o wszystkim powiedzieć synkowi. Prędzej czy póżniej ktoś uczynny mu powie. Trzymajcie się🌻

Gość wszyscy szczesliwi sa
dlatego aborcja musi byc legalna!!! i co to by to dało by był jeszcze morderczynia a tak sumienie ma czyste ja sostałem wykorzystany jak miałem 12 lat