Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xanoba

do tych co lubią robić loda swoim mężom...

Polecane posty

Gość xanoba

jak to polubić ... Tymbardziej jak faceta kręci wkładanie do końca... Nie macie odruchu wymiotnego?

Gość xanoba
no mój ma około 7 cm za to zmusza mnie do połykania razem z jajkami, które ma olbrzymie

Gość xanoba
już 3 lata się uczę i nie mogę się nauczyć... A długość 16-17 cm

moze sobie lubic do konca,a to nie znaczy,ze ja bede powstrzymywac odruch wymiotny specjalnie dla niego.wkladam ile moge,a podstawe penisa masuje reka

Gość xanoba
próbowałam i z ręką ale zawsze mi ją zabiera mówi że tak nie lubi... Ehh

Gość xanoba
nie protestuje bo cichala bym to polubić

Jest jedna fajna metoda która pomaga w nauce tej sztuki. Zrób kisiel, wystudź, weź niewielką ilość do ust i zobaczysz, że bez odruchu wymiotnego wchodzi wiele głębiej.:D

Po pierwsze jak chcesz się tego nauczyć to połykaj go a nie "wypychaj" Tak jest chyba najłatwiej.

Gość xanoba
przed seksem oralnym tak? Spróboje dzięki za radę:)

Gość gość
obrzydliwe jestescie.. wstretne babska

Gość gość
Mężowi mogę latwo zrobić glebokie gardlo bo ma krótkiego alebuczylam sie na dlugim i uczyl mnie dobry nauczyciel ktorybpokazal mi technikr, cierpliwie zachecal poprawial dopingowal Odruch wymiotny zależy od pozycji, probowalas różnych? Najlatwiej jest leżąc na brzegu czegos na plecach z glowa lekko w dol, trochę trudniej na kolanach odginajac glowe mocno w tyl, jeszcze trudniej na kolanach klasycznie, najgorzej kiedy on leży a ty sie pochylasz jeśli nie umiesz to wtedy rzyg murowany. Slyszalam ze mozna cwiczyc parówką, odginaj glowe do tylu i wsuwaj. Grunt to wylaczyc myslenie o rzyganiu, ale odr****mozesz mieć juz silny i tylko gleboki relaks w trakcie moglby go przemoc. Takie zabieranie reki jakie opisujesz ze robi twój mąż bo "tak nie lubi", jest nie delikatne wiec ma to, na co zasluguje. Ja bym mu ugryzla skoro taki wymagający nie od siebie;)

Gość gość
I co to ma byc?

Gość Cudzy mąż 45
A może któraś lubi robić cudzym mężom? :)

Gość gość
Zonka Cię olewa?

Gość gość
To normalka :) Co druga ma wieczny ból głowy i co my biedni możemy ? Wzywamy pomocy !

Gość gość
Jako kobieta uwazam ze na bol glowy seks najlepszy ale nie cyber

Gość gość
moja Pani przed kilku laty pieściła mnie oralnie w przedziale pociągu PKP, przerodziło się to w tzw. głębokie gardło (byłem mocno napalony) i być może z powodu pozycji (ona siedziała a ja stałem na tym siedzeniu ze zgiętymi nogami w kolanach) oraz zbyt głębokiej penetracji nie powstrzymała odruchu wymiotnego

Gość gość
jak wam idzie.../

Gość gość
Genialnie przypadkowa gra słów. Swojemu mężowi szybko się odechciewa robić. Cudzemu to by się dopiero zassało....

Gość Cudzy mąż 45
No, no.... :classic_cool:

Gość nie żebym się czepiał
Czy tytuł nie powinien brzmieć: do tych które lubią robić loda swoim mężom...

Gość gość
ja uwielbiam loda robic mojemu kochankowi bo nawet sperma mi smakuje jak ja polykam a ma zawsze duza porcje

Gość gość
nad odruchem wymiotnym trzeba popracować. Ja lubię, nawet bardzo mnie to podkręca.

Gość gość
jak maz wyjechal do pracy za granice poznalam milego inteligentnego faceta i jak sie z nim bzykac zaczelam to mu zaznaczylam ze konczy mi w buzi i ja mu loda robie,a po tym moze mnie ladawac jak bedzie jeszcze mu to bydle stalo

Gość gość
I ladowal?:)

Gość gość
nie bo mial flaka i mu wisial jak bykowi jaja

Gość gość
ale bzdury piszecie!nie robie tu zadnej sciemy itp ale moja kobieta robi wszystko to na co mam ochote i za nic w swiecie nie szukalbym innej.a oto przyklad,czasem gdy stres bierze gore nad emocjami wtedy lubie sobie chlipnac kilka drinkow,a gdy mi juz ostro szumi wtedy zapala mi sie zielone swiatlo...z reguly pakuje sie do lozka nadmienie iz nie wazne czy to 1 w nocy czy 5 nad ranem i pada tylko jedna komenda (przysiegam!) possij mi....wiecie co robi?natychmiast jest w parterze i jedzie mi do upadlego a prosze mi wierzyc ze po procentach potrafi trwac to czasem nawet i 2-3h!nie raz na drugi dzien miala napuchniete usta jak murzynski trębacz ale wie ze tak mi sie podoba i spelnia moje wrecz fanaberie. dalej,kwestia analnego zblizenia-nigdy ale to przenigdy nie odmowila mi,moge pakowac we wszystkie dziurki jak chce i kiedy chce.acha a teraz pewnie zniesmacze wiekszosc na tej stronie-nie raz zdazylo mi sie po prostu nie umyc sprzetu...ANI RAZU SIE NIE SKRZYWILA.....nie raz mowilem bedac w stanie wskazujacym ---nim wezmiesz do buzi wez go dokladnie obwąchaj----i wiecie co robi?kleczy przedemna i robi to.Ale dla jasnosci sprawy,pewnie niektorzy sie zastanawiaja co ja jej daje w zamian,a wiec daje jej zupelnie wszystko czego chce(mowa o lozku)nawet g...o bym z pod niej zjadl gdyby tego zarzadala,wiec szanowne dewoty na tej stronie powiem wam tylko jedno-nie dorastacie mojej pannie nawet do podeszwy a o pietach juz nie wspominajac:)...kiedy ma okres wtedy to ja jestem biedny..:)jezyk mam spuchniety a i nie raz od spodu ta żyłka jezyka byla naderwana,ale kiedy to ona przejmuje inicjatywe wtedy to ja jestem do jej uslug.Ps.piss,scat,scat ale naprWDE na ostro..to juz mamy wszystko za soba...wiec moje panie,uczcie sie sprawiac przyjemnosc swoim facetom..bo kiedy ja tak mowie do swojej polowki to ona zawsze odpowiada-slonce a co mogla bym ci jeszcze wiecej dac,tylko powiedz.przysiegam i wlasnym honorem zapewniam ze w tym poscie nie ma ani pol slowa zmyslonego,tak sie u nas dzieje na prawde!a jesli ktos potrzebuje tego dowod to prosze bardzo,napisz co chcialabys zobaczyc (ze szczegolami by nie bylo sciemy)i nagram filmik ktory zobaczysz na wlasne oczy ryszardmuaythai@yahoo.co.uk