Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hh3h3h

potwornie boje sie zwiazku z mezczyznami

Polecane posty

Gość hh3h3h

mam 26 lat ojciec alkoholik, cham,cwaniak ktory udawal bezrobotnego zeby nie placic mi alimentow, bieda w domu ;/ koszmar pierwszy i jedyny mezczyzna w wieku 20 lat-wszystko pieknie i cudownie, doskonale wiedzial jaka mialam relacje z ojcem-i po roku od poznania dowiedzialam sie ze potajemnie pił , do tego okazał sie psychopatą ktory przesladował mnie przez 2 lata po zerwaniu:/ po prostu jeden wielki koszmar do dzisiaj boje sie go,raz mnie uderzył wtedy zerwalam i to było najlepsze dla mnie, dzisiaj sie ich boje, wiem do czego sa zdolni, boje sie miec z nimi dzieci zeby nie zostac wykiwana jak moja mata, tylu teraz cwaniakow:/ co robic?

Gość hh3h3h
na co mi psycholog? ja potrzebuje rady jak wybrac dobrego czlowieka ktory nie zrobi mnie w huja i tyle

Gość Tusk D.
jak ty chcesz wybierac partnera jak jestes rozchwiana, wpierw sie uporaj ze sobą

Gość hh3h3h
oni na poczatku wszyscy są mili i do rany przyłóz potem wychodza z nich potwory!!

Gość Tusk D.
to ty jestes slepa, widzisz to co chcesz widizec, a potem wychodza potwory

Gość direction to perfection
nie badz naiwna. nikt ci nie da takiej rady, bo kazdy moze predzej czy pozniej okazac sie psycholem. sorrki - ale krolewicza to sobie mozesz szukac do smierci. radzilabym ci uporac sie z przeszloscia, zanim wejdziesz w cos nowego z takim podejsciem.

Gość hh3h3h
nie wierze ze nie mozna jakos wyczuc psychola??? moj eks taki był ale do dzisiaj nie wiem jakim cudem wyszedl z niego potwor po roku a wczesniej byl idealny

Gość Tusk D.
trzeba obserwowac jak zachowuje sie w roznych sytuacjach, a nie chełpić miśka i mu hołdować

Gość hh3h3h
mylisz ze nie obserwowalam? majac takiego ojca bylam szczegolnie wyczulona i na nic to sie zdalo

Gość Tusk D.
Walę czołem w piwniczną ścianę a potem chwalę się tacie, że się biłem z kolegami

oczywiscie, ze psychola mozna wyczuc! przychodzi taki moment, ze nie chce mu sie juz udawac i masz. albo masz jakas rzekomo niewinna sytuacje, facet sie zapomina i pokazuje prawdziwa twarz. po tym co przeszlas, powinnas byc na pewne szczegoly wyczulona! poza tym jesli ktos jest zbyt idealny, to od razu wiej. wszystko ma podwojne dno, taka prawda.

Gość hh3h3h
Porywam małe dzieci i obgryzam im paznokcie

Gość hh3h3h
dokladnie po 8 miesiacach zaczął przyjezdzac do mnie pijany po sprzeczkach samochodem gdzie po 8 piwach prowadzil!! zapaliła mi sie czerwona lampka sytuacja ta sie powtorzyla 3 razy w ciagu tygodnia, wiedział doskonale ze boje sie pijanych ludzi!! i jeszcze był agresywny jeden jedyny raz zaczął mnie szarpać zerwalam odrazu, potem zaczął sie koszmar:o przesladowanie, wystawanie pod domem, grozenie samobojstwem;/ brr mam do siebie uraz ze dopiero po 8 mc to dostrzeglam ale wczesniej bylo idealnie:/ grał doskonale

Gość obserwatore_forume
znajdzie sie nic na sile :) nie wszyscy faceci sa tacy sami zawsze sie znajdzie czarna owca i ty na taka trafilas niestety :/ glowa do gory nie mozesz sie bac bo zostaniesz sama

szkoda, ze z tym samobojstwem skonczylo sie na grozbach ;) ja osobiscie nie wierze w ludzka uczciwosc, a meska to juz w ogole, a jakichs specjalnych przejsc nie mialam. psycholi wyczuwam na kilometr, chociaz wiadomo, ze niektorzy sztuke kamuflazu opanowali do perfekcji. ale do czasu, wystarczy przeblysk, zeby zapalila ci sie lampka. popieram - najpierw psycholog, potem zwiazek. jestes mloda, wszystko przed toba

Gość hh3h3h
te grozby samobojstwa trwaly dokladnie 1, 5 roku;) bylo ich okolo 15 wciaz zyje heh