Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Finger & Kadel

Facet zaczyna się od 180cm

Polecane posty

Gość Finger & Kadel

poniżej to pokraka ,karakan, kurduple są straszne namolni mają dziwne urojenia, powiesz im spadaj a oni to traktują jako zachęte :D Do tego mają wąskie klaty albo przypakowani jak chodząca lodówka :O:D takie kwadraty haha

Gość bfsdsdsd
Dla mnie nawet 180 cm to mało. Sama mam 170 cm i lubię obcasy. Mój facet ma 194 cm i tak jest idealnie.

Gość jjdfghgh
zgadzam sie, niscy nie sa ciekawi

Gość dsfghsdfghjsdfghj
a po ile faceci to skurwysyny co pluja sperma z czlonkow- i pierdza dupa w ustach te slowa o tzm milosci jak im sie chce wsadzic czlonka w mokra dziure a potem zapirdalaja w inna dzoure skurwysyny http://www.youtube.com/watch?v=b-fNmcZS7n8

Gość Finger & Kadel
eee 194 to za duzo , taka żyrafa nieforemna :O Idealny wzrost to 180-188 :classic_cool:

Gość dsfjiogvksgvm
nie można patrzeć na wzrost a na człowieka. ja ma 1,65 a mój mąż 2 m i wiecie co wcale nie jest to wygodne jak na ulicy ludzie się oglądają, zwłaszcza, że nie lubie obcasów ale takiego faceta pokochałam

Gość offerma!!!!!!!!!!
KURWY !!

Gość bfsdsdsd
żyrafa nieforemna? jakby był chudy to może, ale ma szerokie bary, waży 95 kg, cudownie się do niego przytulać... mmm.... uwielbiam patrzeć na niego gdy podczas seksu leży na mnie, uwielbiam ten ciężar. Nie wyobrażam sobie już być z małym facetem (mały to dla mnie poniżej 180, a 180 uważam za średni wzrost), czułabym się jak z dzieckiem

Gość offerma!!!!!!!!!!
gdybym mogl to bym was rozstrzelał kurwy

Gość miałam dziś gorszy sen
fakt nie znosze takich kakaranców takie to jakies nieforemne i nie męśkie hehe facet poniżej 180 to nie facet:P tylko oferma hehe

Gość miałam dziś gorszy sen
mój mąż ma 183 i jeszcze nie jest idealny ideałem jest tak 188 194 poprostu bóstwo przy takim czułabym sie jak prawdziwa kobieta...:P

Gość ja też lubię
wysokich mężczyzn, są pociągający. Zresztą sama jestem wysoka-mam 180 cm, więc muszę siłą rzeczy szukać wysokich. Cudownie wygląda jak facet jest wysoki. I jak jeszcze przystojny i zadbany...

Gość o hahahhaha
Miałam to samo napisać, 190= ideał? Ideałem jest wg mnie wzrost 183-186 , w modelingu własnie tacy panowie są preferowani, ponieważ mają najlepszą budowe. Rzadko który ma wiecej niz 188. Kobieta by zostać modelką musi miec 176-183 , ''karłów'' nikt nie chce ,chyba ze ma 14 lat :D

te provo o wzroście są już tak nudne... trochę kreatywności

Gość rece mi opadły
moj ukochany ma 170 a ja mam 170 i czuje sie przy nim najbardziej kobieco niz kiedykolwiek! rozpieszcza mnie, jest meski, a wzrost w naszych relacjach nie ma miejsca bytu. Moje znajome maja partnerow wyzszych od siebie o wiele i wcale nie przeklada sie to na dobrobyt w zwiazku.

Gość rece mi opadły
przepraszam, on 170, ja 172

Gość kuku2222
Jestem kobietą ,mam 160 wzrostu ,według niektórych kobieta zaczyna sie od 170 ,czyli co ,tez jestem ułomna ? 😭

Gość rece mi opadły
mialam chlopaka, ktory mial ok 190 wzrostu, co za tepy pustak, idiota skonczony, zero wartosci, zero kultury i obycia z kobietami. A moj "karzelek" jest nizszy 2 cm ode mnie i jest ZAJEBISSSSSSSSSSSSSSCIE:D

Gość rece mi opadły
kuku, znajac zycie nie kwalifikujesz sie hih ;) ah ci ludzie malostkowi, jak to niewiele do szczescia potrzeba..... dac im koze wysoka do nieba i beda happy

Gość kuku2222
heh , z drugiej strony nie chciałabym byc wysoka.... Miałam nauczycielke w liceum , uczyła biologii - koło 30stki babka ,najwyższy chłopak u nas mial 195 ... Ona z tego co mówiła 198! :O Dobrze zbudowana, nikt jej nie podskoczył :D Ale z twarzy bardzo ładna :)

Gość kuku2222
Ile takie wydłuzanie kosztuje ? Widziałam kiedys w telewizji o wydluzaniu w chinach makabra:O

Gość ikkkkkkkkkkkkkkkkks
Wydluzenie kości udowej = 40.000 - 47.000 euro kosci piszczelowa tzn łydki = 45-50.000 e Koszt moze byc wiekszy lub mniejszy konsultacja 400e

Gość a kobieta powyzej 170
to dopiero tyczka :O

Gość wysooooka
niestety (dla karłów) to sama prawda. faceci 180 sa wzrostu sredniego conajwyzej. sama mam 181 cm i facet rowny mnie lub nizszy wyglada wlasnie albo jak 12letni wymoczek albo jak przepakowany kwadrat -w obu przypadkach tragedia. Facet zaczyna sie od 185 dla mnie !! taka prawda, chociaz dla nizszych kobiet moze faktycznie od 180. Ideał to 190 cm i wiecej... ahhh... na karlów uwagi nie zwracam i zauwazylam, ze moje kolezanki (wszystkie maja ok 175) tez nie!!!

Gość Finger & Kadel
kobiety powyżej wagi 55kg to wieloryby :D

Pfff... ja mam powyżej 190 cm i co? I jestem sfrustrowanym prawiczkiem z kafeterii. A ci murzyni w USA? Spasiony taki na hamburgerach, stać go by mieć łańcuch na szyi i Cadillaca, a w Cadillacu 4 dziwki. Morał? Nie liczy się długość a grubość.