Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Finger & Kadel

Facet zaczyna się od 180cm

Polecane posty

Gość gość
najlepiej spotykajcie się z żyrafami zapraszamy do zoo

Gość gość
nie wiem od czego zaczyna sie facet ale wiem za to, że kafeteria zaczyna karmić się sama sobą

Gość gość
Facet za zona sie od 18cm w zwodzie, to minimum!

Gość gość
to k***s jakiś a nie facet....W dodatku kawał c***a z niego:D

eh,czasem mężczyzna 150 cm wzrostu, chudy,byle jak ubrany potrafi być tysiąc razy lepszym ojcem,mężem,człowiekiem niż ten wysoki,atrakcyjny i bogato ubrany.Nie piękne ciało zdobi człowieka ale piękna dusza....

Gość Paździoch
Ale jedziecie po tych niskich... Kurde... to jest głupie, bo wielu facetów poniżej 1,80, a nawet tacy poniżej 1,70 są bardziej męscy niż ci wysocy. I są zdrowsi. Np. Chuck Norris (nie wiem czy znacie, intelektualistki) ma 178cm. Bruce Lee - 171cm. Itp... A średnia wzrostu Polaka to 177cm wzrostu, więc twierdzicie, że statystyczny Kowalski nie jest mężczyzną? Idiotki... Ja mam 173cm i podobają mi się tylko wyższe dziewczyny. Tzn. wyższe ode mnie :D

Gość fotel
dobranoc modelko.

Gość gość
Kobieta zaczyna się od 170 cm, poniżej to karlice.

Gość gość
Polki to w ogole nie powinny miec wymagan, bo nie ma co sie oszukiwac, polki maja wielkie ryje, z wielkiim nochalem i sa coraz grubsze.

Gość gość
" Facet 180 cm to dziecko " mowi kobieta z 168cm wzrostu:p

Gość gość
Ja nie mówię, ze facet zaczyna się od jakiegoś wzrostu, po prostu podobają mi sie faceci od 185 cm, bo sama mam 175. Niżsi mnie nei interesują i nie rozumiem, czemu włąsnie ci niżsi ode mnie często do mnie podbijają ;/ Niscy faceci dla niskich kobiet, przecież dużo jest kobiet 150-160 cm i taki niski facet będzie dla nich idealny.

Gość gość
A ja mam 185 i wbiję każdą na pal

Gość gość
Kiedy to czytam, to nie żałuje tego że nie jestem wysoki, tylko tego że nie jestem aseksualny.

Gość gość
znowu kobiety mają większe wymagania

Gość gość
Klękać do loda ci się nie chce leniwa #@$^%

Gość gość 182cm
Co za idiotki boze moge sie założyć ze maja su.i kompleksy wyznaczenie wzrost idealnego faceta ty obleśna gruba cellulitis i roztopy tępa dzido z cyckami jak skarpety za...... Sobie drzwiami w łeb i zacznij myślec co ty masz w głowie założę sie ze żadna tu nie jest idealna

Gość gość
Ty masz kompleks i to wielki bo aż odkopałeś temat sprzed dwóch miesięcy żeby upuścić troche wściekłości.

Gość gość
WY GŁUPIE KURWY, ZAJEBIE WAS SZPADLEM.

Gość gość
O nie :( Mam 179cm :( Juz wiem ze nie jestem facetem :((((( Cóż za k***a ból :( Czuje.. czuje... czuje, ze mi jądra puchna :( :D No nic juz przynajmniej wiem ze jestem ono i wcale tu nie chodzi o yokohono ani o U2 :D

Gość gość
Mam 180 cm i dla mnie kobieta zaczyna się własnie od tego wzrostu.Niższe są dla mnie podludźmi nie zasługującymi na szacunek.Poza tym polki nie dość że sa niskie,to jeszcze ku.....o tępe to na dodatek strasznie cuchną.Słuchajcie tępe s..i ,jest cos takiego jak woda i mydło!I zmieńcie te swoje mordy,bo wasze wiecznie naburmuszone ryje tylko odstraszają normalnych ludzi.