Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Finger & Kadel

Facet zaczyna się od 180cm

Polecane posty

Gość ffgf
jeden z najlepszych bokserów swiata mike tyson mial 178 wiec pewnie był kobietą...smiac mi sie chce :)

Gość ewajanewa
Ja nie lubię flegmatyków, a moja kumpela powiedziała, że wysocy faceci to na ogół flegmatyczne pokraki i są zimni w łóżku, tylko leżą jak te kłody a ich ruchy jeśli w ogóle się ruszają, to są powolne jak u słonia. Za niski też nie może być, ale z racji, że podobają mi się Włosi Hiszpanie i Portugalczycy, wolałabym takiego 170cm gorącego Portugalczyka niż 190cm flegmatycznego Polaka. Ostatnio słyszałam taką teorię że niscy faceci mają większe penisy niż wysocy. Czy to prawda czy mit? Bo moja kumpela twierdzi, że to prawda. Podobno w Europie do czołówki w wielkości penisa nalezą Włosi, Portugalczycy, hiszpańscy Baskowie, Grecy i Turcy. A te narody właśnie słyną z najniższego w Europie wzrostu. Za to najwyżsi w Europie są miedzy innymi Holendrzy, Litwini, Ukraińcy, Rosjanie, Szwedzi, Norwegowie, Niemcy, Anglicy, Szkoci i .. Polacy! A w spodniach podobno te narody z reguły mają niewiele. Ponadto doszły mnie słuchy, że poza Europą to Murzyni, Arabowie i Żydzi mają największe. Ile w tym wszystkim prawdy? Miała któraś z Was jakieś doświadczenia/porównanie? ;p pozdrawiam! -Ewa-

Gość kkachaaa
Bob Marley miał 170cm. Al Pacino ma 166cm. A to są moi idole. Wzory męskości i z***bistości. No ale w kraju wysokich dryblasów gdzie kazdy ponizej 175 do "brudas" i "podczłowiek" rzeczywiście lepiej zostawić Polaków oziębłym kobietom i wyjechać do Portugalii gdzie średnia wzrostu faceta to właśnie 170cm a średni poziom gorących ciach to 8/9 na 10ciu.. ;)

Gość Elenkaa
Zgadzam się z autorką:-) facet to ma być facet, a nie namiastka faceta hi hi:-)

Gość gdziekolwiek się zwrócisz
spójrz w lustro. bo zastanawiam się jak bardzo niewyględna/ny musisz być skoro innym narzucasz swoje zdanie i obrażasz innych.

Gość gość
kobieta bez dokładnych wymiarów 90-60-90 to ścierwo - pasuje wam takie przedmiotowe traktowanie się?!

Gość Herr Piecia Goras
a co na to kobyły pociągowe PiS-u, buhahahahahaha

Gość gość
najgorętsi panowie właśnie są niscy, wystarczy spojrzeć na włochów polak im wyższy typ większy cham i prostak na dodatek minimum w spodniach heh

Gość Herr Piecia Goras
Berluskoni, wynalazca bunga-bunga, chyba do drużyny koszykówki by się nie dostał

Gość gość
prawdziwy facet nie ma mieć cm wzrostu tylko powyżej 20cm narządu

Gość gość
jeden z najlepszych koszykarzy NBA ma 170cm pochodzi z byłej jugosławi

Gość ewa1276
180 to troszkę za mało, choć sama mam 164cm ale lubię baaaardzo wysokie obcasy a przy takiem 1,8m to za wysokich nie włoże :/

Gość gość
przede wszystkim jak dla mnie zaczyna się od tego....co sobą reprezentuje i nie mam na myśli ani wzrostu ani urody

Gość gość
a prwadziwe kobiety zaczynaja sie od miseczki D

hahaha o mamuniu takie kwadraty haha ; D Ja jestem rocznik `98, i póki co, większość chłopaków ktorych znam, mają ponad 175 ;) Teraz młodzież, dzieci, są zazwyczaj lekko przerośnięte i szybko dojrzewają, ale w głowach maja siano :D ja mam 168 niektórzy jednak są ode mnie niżsi ale nie uważam żeby wyżsi byli gorsi czy lepsi od niższych :)

Ale jak to czytam to wydaje mi się, że niektórzy są na poziomie przedszkola, albo oceniają na podstawie jednej opinii od koleżanki! Patrzcie na całość, a nie na wyjątki :) Uważam, że wzrost nie ma największego znaczenia, mój 17 -letni brat ma 192. :) Dla mnie tak wzrost jest powiedzmy normalny, jestem przyzwyczajona do bycia niższą o prawie głowę ;) Co do rozmiarów przyrodzenia, nie wiem jak to jest, nie sprawdzałam i w najbliższych latach nie mam zamiaru.

Gość gość
kobieta woli być z jakimś wysokim facetem co ją bije, zdradza i poniża niż z kim nie najwyższym bo ok 175-180 co będzie ją kochał, będzie wierny i będzie ją szanował. Dla kobiet liczy się wygląd bardziej niż dla mężczyzn.

Gość gość
ty wyzej prawiczusiu koniobijco zamilcz

Gość MoniccaArabicca
PRAWDA JEST TAKA - im niższy facet tym większy temperament i tym goręcej w łóżku, a im wyższy tym większy flegmatyk i gorszy kochanek. To jest przecież naukowo potwierdzone więc co tu jeszcze dodawać? Ale wiem, Polki pragną flegmatycznych nordyków, wysokich i powolnych jak krowy. Fajnie, że ja mam faceta Kubańczyka, 165cm wzrostu i 21cm tam niżej. :) pozdrowienia dla wszystkich Polek.

Gość gość
Od metra osiemdziesięciu dwoch jest facet!

Gość ciekawytemat!
mi sie wydaje ze u nas w polsce gdzie srednia wzrostu faceta to niecale180cm to zawsze bedzie dominacja wysokich ale jak pojedziesz do portugalii hiszpanii wloch czy do ameryki latynoskiej np do brazylii to zobaczysz ze tam faceci nie przekraczaja 1.70. u nas u slowian jest dominacja wysokich. taka teorie slyszalem ze tam gdzie wiecej slonca tam sa nizsi ludzie a tam gdzie slonca mniej tam sa wyzsi bo czlowiek jest jak roslina, im nizsza i krepa tym ma wiecej slonca. a wysokie rosliny przewaznie pną sie do slonca bo go maja malo;.

Gość gość
wysocy mają to coś w sobie nie przeczę ale zakochać można się w każdym bez względu na wzrost to że ktoś się nam podoba a le nie znaczy że zaraz się w każdym zakoc****my ..... Uwielbiam wysokich ....ale zakochałam się w tym 170 .... LUDZIE OPANUJCIE SIE NIE KOCHA SIĘ KGOOŚ ZA COŚ ZA WZROST CZY INNE RZECZY KOCHA SIĘ BEZINTERESOWNIE ALE JEDNAK WIDAĆ ZE TU NA KAFE MUSŻA MINĄĆ LATA SWITLNE ZANIM DO NIEKTÓRYCH TO DOTRZE MINĄ

Gość karzeł
ogólnie to pies was j***ł. mogę się założyć że jak by facet 170 wam pomachał hajsem a jeszcze do tego dobrze w******ł to byście nie zwracały uwagę na jego wzrost tylko opierdalały kabla aż miło. chciałbym zobaczyć te "księżniczki" co piszą te debilizmy o 190 wzroscie. sredni wzrost europejczyka to 170-175., powyżej 180 to już są wysocy więc o czym wy p*********e p********e pasztety. spojrzcie najpierw na siebie. polaczki są ogólnie z*****e, mają brzydkie wiejskie mordy, duże nosy i są ogólnie ble. życzę wam 2 metrowego który ma pusto w głowie i będzie was napierdalał po pijaku j****e k***y.

Gość karzeł
chodziło mi o polki.

Gość gość
mamy was w doopie , co nam po wysokim skoro nie dośc że głupi jak cep to do tego brzydki jak bazyl

Gość hobbit
a nie lepiej żeby był czarujący , inteligentny , zadbany , potrafił walczyć o swoje , dbał o kobietę ? strasznie powierzchowe te wasze wymagania , to tak jakby napisac ze prawdziwa Kobieta zaczyna się od miseczki C.

Gość gość
tak wyzywacie, że jak facet niski to ciota, nieudacznik i nieatrakcyjny a taki włoch czy inny zachodni facet ciupciałby was od poznania się zaraz. Krótko mówiąc same nie wiecie czego chcecie.

Gość gość
a włosi czy faceci z zachodu rzadziej są wysocy niż ci ze wschodu. Dodatkowo najbardziej proporcjonalni mężczyźni są w przedziale 175-185 cm.

Gość Lewy z Olsztyna
Większej bzdury w życiu nie słyszałem! :D :D :D Ha! Ha! Ha! Facet zaczyna się od 1,80? Proszę! Chuck Norris - 1,78 wzrostu, i co? Bruce Le - 1,71! Lech Wałęsa - 1,69! No to chyba jednak nietrafiony przykład... Ale proszę, dalej: Napoleon Bonaparte - 1,67 Władimir Putin - 1,70 No to można długo wymieniać... A tak na marginesie, to jestem chłopakiem, mam 1,73 wzrostu i więcej chcieć nie chcę. Jest mi tak dobrze, nie chcę być wyższy. A takie dryblasy to mają tylko słabe kręgosłupy i jak wysoki facet jest chudy to wygląda jak patyk :P ,,Małych ludzi Pan Bóg stworzył, a głupie osły, same rosły'' :P

Gość gość
a kobieta zaczyna się od miseczki D