Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia janka

transwestyta już się wypowiada z sejmu

Polecane posty

Gość wszystkowiedząca.,
Ja zagłosowałam na Jarka,chociaż nie mam nic przeciwko gejom lesbijkom i ludziom którzy ulegli pomyłce natury i zamiast dziwczynkami przyszli na świat chłopcami lub naodwrót. Do kościoła nie chodze-moja sprawa uważam. Zwierząta powinny mieć swoje prawa owszem bo ani ludzi ani zwierząt nie powinno się torturować-ale temat rzeka i prowadzi do pacyfizmu za którymrównież jestem ale to juz sie z tego bajka zaczyna robic zatem nie pójde tą drogą. Ale dlaczego głosowałam na Jarka skoro mam taki światopogłąd??? Otórz dlatego że nie chce szkody dla polski a widziałam jak Tusk rządził i widzałam we wszystkich jego posunięciach jego własny interes jak również naszą,czyli społeczeństwa szkodę. Osobiście nie interesuje mnie kariera pana Donalda Tuska i że chciałby do europarlamentu i że zrobi wszystko by się tam dostać dlatego głosowałam na Jarka który zawsze zdawał się działać przedewszystkim w interesie ludzi żyjących w polsce nie bankom w grecji tylko ludziom i nie w grecji lecz w polsce a mnie jako polkę to właśnie interesuje. Dobra ide dalej się pakować...

Gość wszyscy szczesliwi sa
Przegrana w tym wyborach - oznaczałaby postawienie osób winnych przed Trybunał Stanu, a do TEGO ONI dopuścić NIE MOGĄ i ustalili od dawna- bez względu na PRAWDZIWY WYNIK WYBORÓW Partia TU154ska- POwinna WYGRAĆ. Sukces Oszukiwania Społeczeństwa po Tragedii Smoleńskiej - przekonał rządzących, że naród jest tak głupi (jak powiedział ich tuba dziennikarska T. Lis) że im bardziej bezczelnie (brutalnie) i perfidnie będzie okłamany- TYM szybciej w TO KŁAMSTWO uwierzy!

Gość 100 % racji
" naród jest tak głupi (jak powiedział ich tuba dziennikarska T. Lis) że im bardziej bezczelnie (brutalnie) i perfidnie będzie okłamany- TYM szybciej w TO KŁAMSTWO uwierzy! "

Gość boję się :)
Głupi to jest ten co innym głupotę wmawia :D Bo skąd taka pewność w tobie? twoja prawda jest prawdziwsza,bo jest bardziej twojsza niż mojsza? no proszę cię.