Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulaaaaaaaa22ll

Co mam zrobic?

Polecane posty

Gość Paulaaaaaaaa22ll

Tylko prosze nie oceniajcie mnie bo nic strasznego nie zrobilam tylko prosze o rade. mam faceta od 3 lat. nie uklada nam sie najlepiej ostatnio ,ale mimo to ze soba jestesmy. teraz poznalam niedawno innego faceta ,ktorego bardzo polubilam i mi sie podoba(nic wiecej narazie nawet sie nie calowalismy) i z wzajemnoscia bo co chwile do mnie pisze i dazy do spotkan zaprosilam go do mojego miasta i on powiedzial ze z przyjemnoscia przyjedzie tylko.. mam chlopaka ,a on lubi czesto do mnie przyjezdzac.. z tym nowym nie wiem jak mi sie ulozy ,a gdyby sie ulozylo to wolalabym byc chyba z nim ,ale nie znam go do konca co mam robic?

Gość Paulaaaaaaaa22ll
do tego nowego chlopaka co go poznalam raczej nie moge przyjechac bo nawet nie ma warunkow zeby mnie tam ugoscic , ja mieszkam na stancji na studiach ,a on z rodzicami

Gość Paulaaaaaaaa22ll
powinnam od razu zerwac z obecnym facetem? tak szczerze co byscie zrobili? troche to ryzykowne .. czy grac na dwa fronty?

Paula. Zaraz sama sobie odpowiesz na swoje pytanie :) Zastanów się - czy chciałabyś aby Twój chłopak grał na dwa fronty? Proste, prawda?