Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma11111

NIE ROZUMIEN CHLOPAKOW!!!! NA POCZATKU ZDOBYWA NUMER I PISZE A TERAZ NIC...

Polecane posty

Gość niewiadoma11111

Moj kolega chcial chyba niedawno sie ze mna umowic. Gadalismy na skype, ze fajnie byloby gdzies sie wybrac. Znam go tylko z widzenia. Powiedzialam wtedy, ze super by bylo, ze jak bedzie mial czas, to niech sie odezwie i sie umowimy. To bylo tydzien temu. Od tamtej pory sie nie odzywa. Napisalam do niego "co slychac" w piatek, odebral wiadomosc ale nie odpisal. Wczesniej do mnie pisal i wogole gadalismy dlugo a teraz nic. Co zrobic, czy czekac az sie odezwie? Bo chyba teraz mi zalezy. On zdobyl moj numer gg i do mnie pisal i wogole, a teraz juz nic. Co myslec?

Gość powiem i ja ......
skoro nie odpisał to chyba sprawa jest jasna ...ja bym gościa olała tak jak i on Ciebie zignorował nie odpisując na smsa

Gość jkewdewjdedd
niektorzy raboa to dla sportu i to wszystko . czyli nie szukaja dziewczyny na powaznie

Gość jkewdewjdedd
wiec olej to ten facet poprostu bawi sie dziewczynami i wychodzi z zalozenia ze jak nie ta to inna. jest wielu takich facetwo i to nie jest twoja wina

Gość jkewdewjdedd
albo skoro napisalas mu ze to super to mu wystarczylo i juz sie nie wysila bo czuje ,ze zdobyl ,,cel"

Gość rtgfretgrw
pewnie chłopak nie ma kasy, ile macie lat? :classic_cool:

Gość niewiadoma11111
ja mam 20 a on 21, napisalam do niego w pt co tam slychac ale nie odp. bo on jest zawsze na niewudoku na gg