Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce go poznać, ale jak

nie umiem flitrować - chcę uwieść faceta

Polecane posty

Ostatnio poznałam fajnego faceta, spotkaliśmy się w pracy, mam jego numer telefonu, najbliższy kontakt osobisty będę miała za około rok, więc nie mam zamiaru tyle czekać, żeby znowu z nim pogadać. Jak widzieliśmy się ostatnio cały czas się na mnie patrzył, jak tylko ja popatrzyłam na niego to od razu odwracał wzrok, czasem nasz spojrzenia zatrzymywały się na dłużej. Podejrzewam, że też wpadłam mu w oko. Co zrobić, żeby jakoś nawiązać kontakt? Myślę o wysłaniu jakiegoś sms-a, nie chce mu sugerować, że on mi się podoba, ale jakoś tak niby o niczym, ale z podtekstem. Ma ktoś jakieś pomysły? jak odpisze to dam od razu znać. Kurcze a wydawało mi się, że potrafię flirtować

Gość cnotej78
No to na co czekasz, zadzwon i powiedz, ze chcesz sie spotkac. Do odwaznych swiat nalezy.

Nie chcę, żeby odebrał to, że jestem nachalna, wolę tak to zainicjować, żeby to on pierwszy coś zaproponował. Ja chce jakoś tak to zrobić, żeby wysłać sms-a takiego niby o niczym , ale z jasnym podtekstem

Gość Zuzanna Amelia !
A ja chce miec prywatny niebieski helikopter i wlasna wyspe na Pacyfiku a nie mam na to kasy. Ma ktos jakis pomysl ? Zaznaczam, ze moge zarabiac pieniadze tylko z pracy biurowej i nie chce w zaden inny sposob.

Gość a ja umiem tak
flirtować z facetami,że nie mogą o mnie zapomniec. TYLKO FLIRT, nic więcej, ale niech myślą i niech się męcza.

Gość no bardzo jasny blond na pewno
"za niego wesmiesz" co zrobi???? :o

Gość chce go poznac ale nie wiem ja
dzieki za rady, to wszystko byloby duzo prostrze gdyby nie to ze ja mam meza a on zone, ale przeciez flirt to nic zlego, lubie miec jakis obiekt pozadania, a jak kocham sie z mezem to podniecam sie jak o tym mysle. Mojemu mezowi to nie przeszkadza

jest tu ktos kto potrafi mi pomoc, ktos wyzej pisal, ze nie ma problemow z flirtem, czy sa tu tylko smiertelnie zakochani taka pseudo prawdziwa miloscia?

dziwne masz męza a nie umiesz poderwac faceta ? a twój mąż na co poleciał ?? zreszta piszesz ze tamten ma żone . to czego sie spodziewasz ? moze jest uczciwy i nie zdradzi żony , nawet glupim flirtem

Gość chce go poznać ale nie wiem ja
To mój mąż (teraz obecny) mnie podrywał, nie ja jego, a jeżeli chodzi o tamtego to może i tak, nie chce zdradzać żony nawet głupim flirtem, ale co do tego to aż tak pewna nie jestem, bo spędziliśmy ze sobą cały dzień i noc (spotkanie firmowe z pracy) i przez cały czas nie mógł ode mnie oderwać wzroku. Kobieta czuje kiedy się mężczyźnie podoba. Nie chcę robić nic na siłę, ale tak mnie zaintrygował, że chciałabym troszkę z nim poflirtować, ale w tym tkwi mój problem, że nie umiem zacząć. Może chodzi mi tylko o to żeby sprawdzić czy jeszcze naprawdę podobam się facetom, mimo, że mam już męża, dzieci. Nie oczekuje od tego flirtu niczego poważnego

nikt nie ma żadnej rady?