Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chicelff

Przyjaciel gej

Polecane posty

Gość chicelff

Mam przyjaciela z którym znam się od ponad 7 lat. Dopiero jakiś miesiąc temu przyznał mi się, że jest gejem. Nie miałam za bardzo z kim o tym porozmawiać, bo byłam pierwszą osobą której powiedział. Potem wszystko potoczyło się bardzo szybko. Poznałam jego faceta i wszystkie tajemnice, o jakich do tej pory mi nie powiedział bo nie był jeszcze gotowy. Od tego czasu spędzamy ze sobą strasznie dużo czasu, jesteśmy prawie nierozłączni. Akurat tak się zdarzyło, że w weekend byłam z nim na dwóch imprezach. Za każdym razem nocowałam u niego śpiąc w tym samym łóżku i przytulając się do siebie. Tę drugą imprezę organizował nasz wspólny znajomy i chociaż mnie nie zaprosił, mój przyjaciel powiedział mi, żebym z nim przyszła. Chyba wszyscy myślą, że jesteśmy razem i wiecie co, chciałabym by tak było. Strasznie mi na nim zależy i nawet jak nie jesteśmy razem to myślę o nim. Wiem, że i tak nie możemy być razem, ale serce nie sługa ... Nie wiem czy powinnam się mu do tego przyznać. Boję się że go stracę.

Gość Shutupandlisten
Zniszczysz tylko przyjazn ... on jest gejem wiec odpusc sobie bo i tak nic z tego nie bedzie ... a masz przynajmniej kogos komu mozesz sie wygadac itp

Gość ddkskjsjajaj
Nie przyznawaj sie ...

Gość o juuuurrr
Czytając to forum 99% facetów moze czuc sie zawiedziona

Gość chicelff
no jest gejem i na prawdę mu wierzę ...

Gość zakochany w kumplu
W geju tez mozna sie zauroczyc :(