Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greciak

Czy już pora na ślub?

Polecane posty

Gość greciak

Cześć. Jestem z moim chłopakiem już dużo, bo prawie 4 lata. Bardzo się kochamy, ale nie wiemy, czy to już pora na ślub? Oboje jesteśmy pełnoletni. Nie jesteśmy jeszcze zaręczeni, ale znaliśmy się od szkoły średniej :) Czy to już pora na ślub? Dużo o tym mówimy i myślimy. Chcemy tego, ale nie wiemy czy to już pora (P.S mamy po 21 lat) :) Chcielibyśmy ze sobą mieszkać, ale na razie stwierdziliśmy, że po ślubie ze sobą zamieszkamy - nasi rodzice też nam tak radzą.

Gość zmartwionamonika
dymacie sie pewnie to obrzydliwe , jebac sie przed ślubem bóg ci pewnie za to pokaże w przyszłosci urodzisz same dałny

Gość mireczkaa
a dajże spokój, na ślub zawsze jest czas:) Młodzi jeszcze jestescie. Najpierw zamieszkajcie ze sobą, a potem decydujcie o ślubie.

wydaje sie że wy sie wcale nie znacie głos nie pewności jakbyś była pewna to byś nie pytała

a po za tym zrobiłaś już wszytko jako młoda panna ? jesteś gotowa na bycie odpowiedzialnym za kogoś

Gość zmartwionamonika
myszka83 jaka ty jesteś tłusta idż troche schudnij obleśna jesteś

Gość prosta odpowiedx
skoro nie wiesz czy masz wziąć ślub czy nie, to znaczy że nie jesteś pewna a to znaczy że nie powinnaś go brać.

21 lat i ślub? Nieeeeee! To dużo za wcześnie. I zamieszkajcie razem przed ślubem. Część związków rozpada się po wspólnym zamieszkaniu, bo okazuje się, że w życiu codziennym nie jest tak różowo

jesli nadal pozostajecie pod tak silnym wplywem "tego co radza wam rodzice" to stanowczo za wczesnie na tak powazna decyzje jaka jest slub w waszym przypadku;-) as easy as it is;-)

Gość zmartwionamonika
mnie matka zrobiła bez ślubu z osiedlowym kloszardem i mam dałna to wiem co mówie, nie ? :P