Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gnijąca modelka w taksówce.

Co byście zrobili na jego miejscu?

Polecane posty

Byłam z facetem trzy miesiące, pojechałam do anglii na kolejne dwa. Tam siedząc na necie przeglądałam jego znajomych na enka. Spodobał mi sie jeden koleś. Postanowiłam się z nim spotkac jak wroce. Gdy wróciłam spotkałam sie z tym dotychczasowym Pojechalismy na trzy dni nad morze, Bzykanie, bzykanie, bzykanie. Za tydzien spotkalam sie z jego znajomym poznanym na ów portalu. Na pierwszym spotkaniu zaciagnelam go do lozka. Tamtemu napisalam ze to koniec, załamal sie, ale po miesiacu pozbierał. Trzy miesiace pozniej, okazało sie ze moj nowy nie jest az taki dobry w łózku, jest zbyt delikatny. Napisalam do tamtego. Mneij wiecej chodzilo o to ze z tym obecnym jest mi dobrze, mamy wiele wspolnych zainteresowan i sie w ogole razem nie nudzimy. Ale tesknilam za tamtym wyuzdanym seksem. Wiec spotykalam sie z bylym na seks. Trwało to pół roku, aż w koncu moj luby wszystko odkrył. Wyprowadzilam się do byłego, tego os seksu. Ale tamten zakochany, nie mogl i zaczal do mnie pisac, ze kazdemu daje sie szanse itd. No ok po miesiacu przerwy wrocilismy. Teraz mijaja trzy lata jak jestesmy razem. On wybaczyl zdrade i jest totalnie slepy. Wciaz spotykam sie z tamtym na seks.

Gość czopikk
za jaką kare ? Sperma wygładza zmarszczki i ma witaminy . Jest bardzo dobra na twarz .. Ale lepiej sie spuszczac do ust ..

zamknalbym cie w piwnicy i dawal jedzenia i picie i cie ruchal :D A tak w ogole to zastanow sie czego chcesz w zyciu. Bo sie bawisz uczuciami innych a takie dziewczyny traktowane sa jak zero na miescie, nizej niz dziwki.

Oj nie denerwuj się. Musiałem się wyładować bo co dzień takie same teksty czytam odnośnie mojej osoby. Wybacz.

Gość szalona suka
ja tez bym chciala takiego brutalnego seksu.... moze bez spermy na twarzy ale pozadny ostry seks to jest to co suczki lubia najbardziej

Gość Anony Mouse
Po cholerę zmieniac to, co działa? Jednemu rób obiad, a drugiemu loda.