Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megg1111111

Pomóżcie.

Polecane posty

Gość Megg1111111

Nie wiem co mam robić, odechciewa mi się żyć. Byłam 4 lata w związku z mężczyzną. Mieszkaliśmy razem, prowadzimy własny biznes. 2 miesiące temu on nawiązał romans i wszystko prysło jak bańka mydlana. Żeby było śmieszniej ten romans nawiązał z kobietą z mojej rodziny - poznał ją przypadkiem na przyjęciu rodzinym a ona od razu wskoczyła mu do łóżka. Wiem, że jej chodzi tylko o kasę ale on dla niej stracił głowę. Trwoni na nią pieniądze, firma bankrutuje. Nie mieszkamy już razem, on mnie unika, zaniedbuje firmę. Chciałam na początku wszystko ratować, bo nie wiem na ile ma to szansę przetrwania,( między nimi jest 25 lat różnicy, a ona prawdopodobnie ma też innych na boku ) chciałam z nim porozmawiać to on kazał mi czekać bo nie był w stanie podjąć żadnej decyzji. Teraz nie odbiera telefonów, nie widujemy się praktycznie wcale. Odechciewa mi się żyć.

Gość week of view
a ile on ma lat? moze to kryzys wieku sredniego? nie poddawaju sie i walcz o swoja milosc-oswoje szczescie. ps jezeli ona z nim jest tylko dla kasy to on predzej czy pozniej sie zorientuje, byleby do tego czasu nie przepil wszystkiiego

Gość Megg1111111
Możliwe, że ma kryzys wieku średniego. Ale ja już nie mam siły walczyć o niego. Zresztą nie ma jak - on nie chce gadać. Wcześniej jak próbowałam po dobroci to on kazał czekać. Ale ile ja mam się bujać przez taką panienkę? Tym bardziej, ze męczę się w takim układzie. Przepić raczej nie przepije. Bardziej roztrwoni wszystko na nią.

Gość Megg1111111
Do dziada- mam gdzieś jego kasę. Mnie chodzi przede wszystkim o niego. Nie umiem bez niego żyć!