Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

Farbowanie włosów - Casting z Loreala

Polecane posty

Moje pytanie: czy któras z was farbowałą włosy koloru tzw. mysiego czyli takie szatynkowate:D jakims blondem z castinga? Co na głowie moze wyjsc po takim farbowaiu? Dodam,ze chce uzyskać jakis ciemny blond

Gość ...ot..co...
ja farbowalam i kolory wychodzily prawie takie, jak na opakowaniu.

Gość ...ot..co...
farbuje wlosy od roku i nie zauwazylam, zeby byly bardzo zniszczone. robiac pasemka moje wlosy byly w duzo gorszym stanie. tyle, ze nie farbuje calosci za kazdym razem tyko odrosty

ja farbowałam Castingiem... mam mysi kolor włosów:) z blondów miala nalozony w tamtym tylkodniu kolor 910 lodowy blond..? bardzo jasny na opakowaniu i w palecie na moich włosach wyszedł według mnie dosc jasno rozjasnil o ponad 2 tony w tonacji pomaranczowej:o nakładałam wczesniej inne typu ciemny blond itp wychodzily bardzo ciemno ale ladnie sie wypłukiwały:) teraz na ten jasny blond nalozyłam mrożny bez który wydawałby sie blondem...a mam ciemny braz:D ale mi to nie przeszkadza bo czujes ie dobrze w ciemniejzych... blondy to nie szapony do 28 myc..ale nie wiem jak sie wyplukują bo nie mialam okazji sprawdzic:D wedlug mnie blond wysuszył włosy...