Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulenkaaaa

glosowanie na po to mega wstyd i obciach

Polecane posty

Gość Ulenkaaaa

glosowanie na po to mega wstyd i obciach, ludzie boją się przyznawać, np w miejscach pracy, że głosowali na po bo od razu zostaliby wyśmiani. Taka jest prawda!!

Gość dgjldgklagk;lh
bo tylko masochiści, którzy lubią mieć źle albo bardzo źle głosują na Partię Oszustów

Gość ja jakos glosowalam na PO
i wcale sie tego nie wstydze, nie bylo mi zle wczesniej i mysle teraz rowniez gorzej nie bedzie.

Gość dlupla
czyli jesteś lizodupem i liżesz wszystkim odbyty, tak jak ryży i komoruski liżą tyłki niemcom i ruskim

tak..a niby czemu?? dlatego, ze glosowalam inaczej niz ty, chyba to wolny kraj i kazdy ma prawo glosowac jak mu sie podoba tak? jesli tobie zle to twoj problem, mnie jest dobrze i nie mam zamiaru tego zmieniac.

Gość ramonrska
ulenka jestes w mniejszosci to milcz

Gość bez urazy ale
a to ciekawe bo kogo bym nie spytala mial glosowac na PO i inne partie. nikt natomiast do PIS sie nie przynzawal :D

Gość jestem nikim mniej niz zero
nie mam się czego wstydzić bo nie mam za co .................

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wczoraj w tv mówili ze własnie do głosowania na PIS ludzie nie chca sie przyznawac :D głosowałam na PO tak jak moja rodzina i znajomi, nie mamy sie czego wstydzic a raczej cieszymy ze zwyciestwa :)

Gość bez urazy jelopy
ale teraz będziecie mi oddawać różnicę w cienie, za benzynę ktora za chwilę bedzie kosztować 6 zl i za pieczywo, w ogóle zapiszcie sobie dzisiejsze ceny benzyny i żywności i zobaczycie z 4 lata !!!!!! Naród, ktory sam sobie grób kopie - żal

nie wyzywaj nikogo od jelopow ok. A myslisz ze jakby PiS wygral obyloby sie bez podwyzek, juz to widze jak z wlasnej kieszeni dziure w budzecie lataja. Wiec o czym dyskusja?

Gość ta co założyla topik
to jakaś oburzona moherowa dama. A na kogo malam glosować jak nie na PO, PSL,SLD, RP? Przecież nie na pis! Czy kobitgo nie widzisz tego jadu sączonego na każdym kroku z ust prezesa pisu, hoffmama, macierewicza i im podobnych??? Może w końcu siadą na zadku widząc co normalni Polacy o nich myslą

Gość co maja ceny benzyny
czy chleba do PO? powaliło cie?

Gość Nie mogę pojąć...
głosowałam na Pis , bo leży mi na sercu dobro tego kraju, bo nie chcę abyśmy byli niewolnikami Niemców, Rosjan czy Francuzów. Nie rozumiem jak można się było pogodzić z zamordowaniem Prezydenta naszego kraju. Ale cóż, jak mawiał Piłsudski, Polska to piękny kraj tylko ludzie kurwy.

Gość ania franiaaaaa
dziwne bardzo ale u mnie dziś w pracy wszyscy mówili, ze głosowali na PIS i dziwili sie jak po 4 latach rozpieprzenia wszystkiego w pył, można glosować na antypolską partię

Gość kto zamordował przezydenta
Polski?

Gość Rachela Blaterman
jasne lepiej być niewolnikiem torunia i może jeszcze przyzwalać na pedofilię w zaciszu salki katechetycznej

a ty bez urazy to też jakiś fiżnięty. Za 4 lata to wszystko się zmieni. Co ty straszysz ceną benzyny czy chleba za 4 lata. Nie masz synku zielonego pojęcia o realiach i polityce to się nie popisuj, bo wychodzisz tylko na glupka

Gość to widac przeciez że
ci to jakies tumany. pytam ich a oni odpowiedziec nie potrafią

Gość bez urazy jelopy
co mają ceny do po - widać po rozumie, żeś bez rozumu, skoro uważasz, że rządzący nie ustawiają cen, to są wlasnie wyborcy tuska, on uwielbia takie bezmózgie barany hehehee

Gość Nie mogę pojąć...
czego można wymagać od ludzi, którzy nie widzą związku między rządami PO a podwyżkami cen i podatków. To jakby nie potrafiło się policzyć do 4. No chyba, że się jest kolaborantem i musi się tego typu idiotyzmy ludziom wciskać

a kto Ci prezydenta zamordował??? prezydent zginał w katastrofie lotniczej i to na własne zyczenie bo na siłe musiał ladowac, w dodatku pchał sie do Smoleńska choc nikt go o to nie prosił o ta cała tajemnica :) ale nie Wy Pisowcy bedziecie teraz 100 lat żyć wymyslonym przez Was zamachem :D

tak..zamordowanie prezydenta!!! nie moge juz tego czytac naprawde!!! Bo tylko prezydent zginal nikt inny tak?!! ludzie iinych partii jak i cywile nie zgineli. No i wlasnie mamy przyklad czym zajmowalby sie PiS przez nastepne 4 lata swoich rzadow...bo oczywiscie nie dobrem Polski, na to zabrakloby czasu.

Gość ceny benzyny czu chleba
ustala rynek światowy a nie PO. jak można być takim tumanem?

glosowalam na PO bo jestem patriotką a nie przydupasem malego yara, ktory zachowywał sie jak Napoleon Bonaparte. Bogu dziękować że mamy tylu mądrych Polakow i wygralo PO

bez urazy jelopy- jakby Kaczyński wygrał to pewnie by Ci dopłacał do chlebka i paliwa co :D kto tu jest jełopem?? na Pis głosowali tylko niezrównoważeni i desperaci, na szczescie wiekszośc Polaków jest normalna :)

Gość Zszokowany
Nie słucham Radia M... mam wyższe wykształcenie jestem z dużego miasta , podróżuję po świecie, współpracuję z ludźmi z zagranicy i nigdy nie oddałbym głosu na PO. Żal mi wszystkich zakompleksionych , bezmózgich ludzików sterowanych przez media.

a ty bez urazy..... idż juz na tv, bo zaraz sie bajka zacznie

Gość nie rozumiem jak można sie
łudzić ze pójście na wybory i złożenie "swojego" głosu ma tak naprawdę znaczenie ........

Gość idź pan w uj
Brawo dla ciemnego ludu, który nie potrafi samodzielnie myslec i po raz kolejny glosuje na tych co ich okradaja (podatki, emerytury). Wzrost bezrobocia, wzrost zadlużenia, wzrost podatków, wzrost liczby urzędników, wzrost liczby załozonych podsłuchów, utajnienie informacji publicznych. Jeszcze raz brawo!