Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawa w piaskownicy

ale faceci sa malo skomplikowani...

Polecane posty

Gość zabawa w piaskownicy
jem kupe

Zabawna jesteś z tą swoją pewnością siebie. Kaczyński też był pewien,m że wygra wybory i jak to się skończyło? Widocznie nie trafiłaś jeszcze na godnego przeciwnika skoro tak się mądrzysz. :D

Gość kup slownik ortograficzny
durna babo a potem wymyslaj zjebane prowokoejszyn :D

Gość zaproś pomarańczę
cnotką się jest a nie gra a kto nie wie czym jest i charakteryzuje sie orgazm,jakie ma rozpoznawalne oznaki to jest tępakiem.Odsyłam laski do książek i seksuologów.Dla przykładu mogę podać,że są to niepodrabialne i niemożliwe do wyćwiczenia czy ściemnienia cechy.Jedna z nich to niekontrolowane skurcze zwieracza:P Pewnie nawet wiele dziewczyn o tym nie wie:P

Gość jestem prosze pana
baldua... ja się z kretynami nie zadaje własnie lubie niedostępnych facetów... nigdy tez nikogo sama nie podrywam raczej czaję sie jak kocica i czekam na sposobność hehe i naprawdę mężczyzni z którymi bylam rozczarowali mnie... myslałam ze będzie trzeba bardziej o nich się starać a tu taki zwał:P

Gość Zuzanna Amelia !
Zadalam ci konkretne pytanie i oczekuje rownie konkretnej odpowiedzi. Wiesz - to napisz. Nie wiesz - to nie napiszesz. I nie probuj wulgaryzowac czy odsylac do ksiazek aby to zatuszowac. O jaki konkretnie zwieracz ci chodzi?

Gość jestem prosze pana
a i przykro mi to stwierdzić lecz mężczyzni nie potrafią rozróżnić udawanego od prawdziwego orgazmu...

Widocznie nie jesteś taką wytrawną kocicą za jaką się uważasz skoro wybierasz takich, którymi się rozczarowujesz.:P

Gość kup slownik ortograficzny
spadaj zjebie ze swoim prowo a w realu jestes na bank paszczurem

Gość jestem prosze pana
balduar widocznie zadem mężczyzna nie jest na tyle męski na ile sie opisuje i za jakiego chce byc uważany... daję sobie jęzor uciąć że ty jesteś taki sam

Gość jestem prosze pana
nie wiem co wy macie za kobiety w domu ale musza się jeszcze wiele nauczyć by was troszkę nauczyć życia hahaha mnie tam to udawanie dobrze wychodzi... nie to że nikt mnie nie dopieszcza ale nie zawsze ma się ochotę a mężczyzne trzeba dopieszczac więc nauczyłam się grać... a gdy cos robie to robię to porządnie więc o skapowaniu sie niema mowy haha

Gość zaproś pomarańczę
o jaki zwieracz...:( No właśnie...Ciemnogród i załamka.Odbytu oczywiście.Koniec dyskusji z niedouczonymi dzieciakami:P

Gość jestem prosze pana
lepiej niczego wystawiać nie bedę bo się zakochasz i dopiero bedzie placz hahaha że jednak nie jestes tym za jakiego się podajesz hehe

Gość jestem prosze pana
pomimo waszej naiwności i tak bez was żyć nie potrafię wiec o co ten cały zamet... zawsze mi ulegacie i taka jest prawda. A mnie się to podoba tylko szkoda ze nie potraficie być bardziej męscy...

A czy ja się za kogoś podaję? Oj, dziewczynko, marne masz umiejętności obserwacyjne. :) Ciekawych facetów spotykasz skoro do zakochania wystarcza im Twój wywalony jęzor.:)

Gość Zuzanna Amelia !
Chcesz mi powiedziec ze zwieracz odbytu niekontrolowanie skurcza sie i rozkurcza w czasie orgazmu ???????????

W Twoich facetach jest tyle męskości ile w Tobie kobiecości. Ot i cała prawda o Twoich stosunkach z facetami. :)

Gość jestem prosze pana
nie maluję jęzora i tak zgrywasz chłoptasia który to niby nie uległy jest i kobiece wdzieki na ciebie nie działaja. i uwierz nie wiesz jacy sa mężczyzni chyba że z jakimś byłes ???

Do autorki zalozonego tematu. Jestem cholernie zainteresowana Twoja teoria. Jak mam go sobie owinac wokol palca???? Jeszcze nawet sie nie umowilismy. Widujemy sie codziennie.

Gość jestem prosze pana
zdziwiłbyś się ile jest we mnie wdzieku haha widocznie jednak dobrze gram skoro macie takie o mnie zdanie.

taaaaaaaaaaa niech autorka napisz ksiązke polemika z ksiazka dlaczego mezczzni kochaja zolzy:D gratulje ;D:D:D

"Maluję"? Czytać nie umiesz czy pisać?:P To, że nie jestem pantoflem i daję się omotać kobiecym gierkom nie znaczy, że nie działają na mnie kobiece wdzięki.:)

Gość jestem prosze pana
agataaaaa czy siakoś tak a więc nie wiem jak masz to zrobić ja przyciaganie mam w naturze. na pocieszenie dodam ze mężczyzni lubią delikatne łagodne kobietki kilka razy sie uśmiechnij ubierz sie jakoś słodko puść kilka oczek i tyle...

Gość zaproś pomarańczę
Orgazm bowiem wywołuje naturalne rytmiczne skurcze zwieracza. Jego dodatkowe pobudzanie, na przykład palcem, znacznie zwielokrotnia przyjemność i sprawia że orgazm jest o wiele głębszy.http://tematy.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/orgazm+podczas+%C4%87wicze%C5%84

Tak wlasnie robie, usmiecham sie, jestem mila, slodka, ladnie sie ubieram, choc w jego towarzystwie jestem oniesmielona. Nie wiem jak sprawdzic czy jest mna zainteresowany.