Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ibiza200

JAK SIĘ ROZSTAĆ

Polecane posty

Gość ibiza200

Spotykam się od 4 miesięcy z pewnym facetem. Na początku wszystko było ok, ale potem zaczęłam odczuwać, że to jednak nie jest to, po prostu nie ma chemii. W sobotę miałam urodziny i zrobiłam imprezę dla moich przykaciół, jego też zaprosiłam. Nie wiedziałam kiedy mam się z nim rozstać na dobre, ponieważ wiedziałam jak się bardzo przygotowywał na te moje urodziny, a w dodatku naprawdę się starał. Na prezent dla mnie się wykosztował, z czym jest mi straaaasznie głupio! Odrazu po urodzinach także jest głupio zerwać, bo wyjdę na jakąś materialistkę, która czekała tylko na prezent. Co radzicie? Spotkać się zaniedugo z nim (oddać mu prezent czy nie?), czy może po jakimś czasie i okłamać go że NAGLE coś się zmieniło? Duszę się w tych relacjach, nie mam ochoty odbierać nawet jego telefonów, a on jest tak bardzo we mnie zapatrzony... :(

Gość zaproś pomarańczę
spieprzyłaś sprawe i tyle:P Prwady wam sie chce od facetów i czułosci a same lecicie w ch... gdy mozna prosto i uczciwie.Nie dziwie sie,ze nikt nie komentuje

Gość ibiza200
pieprzę się z kim popadnie

Gość angelcandevil
oddaj prezent i zerwij z nim nie krzywdź chłopaka to mało czasu jak dla was skończ to póki nie jest za późno