Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bursztynka^^

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Bursztynka^^

Mam cykl 28dniowy. Od czterech dni spóźnia mi się okres mimo że dotąd był regularny. Zrobiłam test-wyszedł negatywny. Od tygodnia pobolewa mnie brzuch (raz całe podbrzusze, raz lewy jajnik, lub dwa). Śluz z pochwy jest biały, chwilami b.dużo. No i strasznie brzydzą mnie przeróżne zapachy jedzenia które dotąd jadałam ze smakiem. Robi mi się słabo, jestem ciągle zmęczona. Aha, stosujemy z facetem stosunek przerywany. Kochane forumowiczki podpowiedzcie czy to może być ciąża czy to raczej wątpliwe? Nie chce jeszcze dzidziusia ale jak będzie to nie tragedia:-)

Gość eeeeeeeejjjjjaaaaaaaa
mialam te objawy zwlaszcza o jedzeniu ciagle zle sie czulam i tez stosunek przerywany a teraz ciaza

Gość ja86sia
zrób test ponownie za 2-3 dni :) a najlepiej idź do ginekologa. Ale jak najbardziej możesz być w ciąży :)

Stosunek przerywany to żadne zabespieczenie a ja jestem tego najlepszym przykładem..u nas zawsze był przerwany a dzisiaj się dowiedziałam że jestem w ciąży..myślę że jest duże prawdopodobieństwo że jesteś w ciąży a testy moim zdaniem są mało wiarygodne(mi dopiero 4 pokazał 2 krechy) więc odczekaj jeszcze trochę i powtórz test:)

Gość Bursztynka^^
Stosuje go bo są mniejsze szansę że zajdę w ciąże... Chociaż wiadomo że są duże. Nie chce stosować antykoncepcji hormonalnej a na gumki jestem uczulona...

Gość Bursztynka^^
Ale ja nie pytam czy jestem w ciąży:-) bo wiem ze jasnowidzów tu nie ma. Pytam poprostu czy moge być w ciąży mimo że test był negatywny.

Gość Bursztynka^^
Pesteczka dziekuje za odpowiedź, gratuluje ciąży:-)

Gość Bursztynka^^
Mam 23 lata:-)

Gość autorko a po co dajesz
pesteczka ty klamczucho, na innym topiku napisalas, ze masz 20lat, a teraz nagle nie skonczylas 18? masz rozdwojenie jazni czy jawnie klamiesz malolato?

Gość skóra z niedźwiedzia
Te wasze "przerywane" to na pewno było przerwanie w odpowiednim momencie? Czy tak sobie chłopak/mąż się zapomniał nieco? :D i jeszcze na chwilkę został? Sory za taką analizę, no ale... :D Na własnym przykładzie mogę napisać, że 2 lata stosowaliśmy przerywany, również w dni płodne, z obserwacją cykli i nigdy nie miałam nawet podejrzenia ciąży. I nie znaczy to, że jesteśmy bezpłodni.

Gość Asia265
Bursztynka^^ Ile chłopak ma lat?

Gość Asia265
nie na każdym dopiero teraz