Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upadaaam

Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe

Polecane posty

Gość upadaaam

Dlaczego to życie jest takie niesprawiedliwe. Czemu nie moge miec normalnego ojca. Czemu to ja ciagle jestem ta najgorsza, zła, niedobra. Ciągle na mnie krzyczy i juz tego niewytrzymuje. A w dodatku musze z nim siedziec w jednym pokoju bo nie mam swojego. Czemu nie moge miec ojca ktory bedzie mnie kochał, pomagał, na ktorego bede mogla liczyc. Co ja mam robic bo juz dluzej nie wytrzymuje z nim pod jednym dachem. Dla niego liczy sie tylko picie. Wykancza mnie juz nerwowo.

Gość korek8787
wiem coś na ten temat ....to trzeba przecierpieć a potem szukać mieszkania. Jeszcze przyjdzie w łache do Ciebie

Gość kossiarz umysłów
moge ci zastapić tyrana,nie pije nie palę,dobrze walę i nie gram na gitarze

Gość kossiarz umysłów
alez ja jej właśnie to oferuje :-(

kochana to nie Ty jesteś najgorsza i zła to ten człowiek który zapomniał jaki jest jego obowiązek skoro alkohol jest dla niego ważniejszy od własnej córki... niestety musisz przyjąć do wiadomości że on niestety jest chory to po pierwsze. Możesz zrobić tak iść do pomocy społecznej jest w każdej gminie i powiedzieć jaka jest twoja sytuacji że ojciec nad tobą się znęca psychicznie ale musisz liczyć się z tym że zabiorą Cię do jakieś placówki wychowawczej... chyba że masz kogoś np jakąś ciotkę przyjaciółkę i jej rodzinę która zgodziłaby Cię wziąć do siebie nie muszą cie wcale adoptować mogą np stworzyć Ci rodzinę zastępczą (oni będą dostawać pieniądze za to że Cię wychowują i to nie małe)

Gość zaproś pomarańczę
to nie twoja wina.Zacznij moze walke o odwyk.Niech go sprzatną na terapie tylko,ze musi na to wyrazic zgode albo lekarze czy sąd orzec o przymusowym leczeniu.Współczuje.Wiele osób ma tak przewalone.Kończąc 18 lat mozesz juz decydować sama o sobie.Jest osrodek terapii leczenia uzaleznień i pomocy kryzysowej.W necie znajdziesz.Pamietaj,zeby miec dystans do tego i o tym,ze bedzie chciał kiedyś być na twoim utrzymaniu lub tp.Uwazaj i powodzenia

a jak skończysz 18 państwo powinno ci dać mieszkanie oczywiście musisz złożyć odpowiednie wnioski.. jesteś prawie pełnoletnia więc myślę że sobie poradzisz.

zaproś pomarańczę wiem że masz dobre intencje ale wydaje mi się że autorka nic nie zdziała z jego nałogiem gdyż on wogóle jej nie szanuje nie traktuje jak powinien uważam że nie powinna zajmować się ojcem musi robić wszystko by sama stanęła na nogi. musi myśleć teraz o sobie a nie o ojcu który na to niezasługuje nie wiem czy ojciec autorki ją bije czy coś więcej bo tego nie napisała ale myślę że samo znęcanie się nad nią i fakt że musi z takim tyranem żyć pod jednym dachem jest straszne.

Gość kossiarz umysłów
a ona teraz jebie z was i waszych dobrych chęci ,albo on :-D

kossiarz umysłów nie każdy na tym forum jet po to by zabić nudę jak ty pozdrów swoją prawą

Gość kossiarz umysłów
ale ja to robię lewą :-D ale dzięki

Gość kossiarz umysłów
przewinąć to ja mogę ciebie bo po nicku zgaduje ,ze chyba tego potrzebujesz :-D