Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jestem kobietą i

poniżyć się? chcę się tego dowiedzieć

Polecane posty

Gość ja jestem kobietą i

proszę o radę przyjaźnię się z pewnym facetem , od jakiegoś czasu dochodzi podczas spotkań do pocałunków itp...ja nie pozwalam mu na pełną bliskość, on uważa że nie chodzi tylko o seks a jednocześnie daje znać że nie widzi siebie w związku z żadną kobietą... mam tego dość, chcę już wiedzieć na 100% że nic z tego nie będzie, chcę potrafić odejść ale najpierw chcę wiedzieć, powinnam zapytać? czy odpowiedź jest oczwyista? ośmieszy mnie to? i jeszcze jedno odczuwam potrzebę powiedzieć, że kocham bo pewnie już nigdy nikomu nie będę chciała tego powiedzieć tyle że nie wiem czy ta przyjaźń to przetrwa/

Gość zaproś pomarańczę
aaa to teraz przyjaźń znaczy całowanie, tulenie a potem bzykanie? Sprawdź definicje przyjaźni i dopasuj do sytuacji bo nie wiesz mała o co kaman:P Facet chce mieć ruchawke a ty jesteś w jakiejś ciemnej d... , ze tego nie czujesz

Gość ja jestem kobietą i
poprosze kulturalniej

też tak kiedyś miałam więc stwierdziłam że dam temu spokój gdy znalazłam faceta wyszłam za mąż miałam dziecko on wyznał mi miłość !!!

po pierwsze to o czym piszesz to nie zdana przyjazn a wzajemny pociag;-) po drugie - zaden facet ci nie powie ze chodzi tylko o seks bo nie strzeli sobie samoboja - naprawde gdyby ci tak uczciwie powiedzial ze chodzi mu tylko o seks bo masz ladne cialo -a poza tym to nudna jestes - to by do czego doszlo? i on o tym wie;-))))

Gość ja jestem kobietą i
oprócz przyjaźni jest pociąg to fakt, ale ja muszę powiedzieć że kocham bo się uduszę