Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc lala

Czy dzięki minetce dochodzicie do orgazmu?

Polecane posty

Gość prosze o pomoc lala

Mam pewien problem. Otóż nie mogę dojść do orgazmu podczas seksu. Kocham swojego partnera, jest mi przy nim dobrze, ale niestety nigdy nie udal omi sie przy nim szczytowac. W momencie gdy robi mi minetkę dosyc malo czuje, chociaz robi to dobrze, bo stymuluje lechtaczke, ale odczucia sa znikome. Tez tak macie? Seks trwa dlugo, gdy bawie sie sama nawet nie czuje momentu, ze jest juz blisko. Jednak gdy robie to w samotnosci, bez partnera, osiagniecie orgazmu nie jest dla mnie az takie trudne i dlugie. Znacie jakies sprawdzone sposoby na osiagniecie orgazmu? Prosze o podejscie do tematu powaznie.

Gość niezaspokojona koteczka @
U mnie tylko języczek w duecie z paluszkiem :)

Nie ma gotowych schematów. :( Zresztą z samego opisu podchodzisz do tematu maksymalnie spięta i całkowicie zautomatyzowana. Na szczęście o ile Twój mózg jest zdolny do przeżywania orgazmu, jest kilka rozwiązań. Na pewno nie zapewni Ci go obecny facet, bo jakby nawet stanął na rzęsach, to i tak będzie tylko reproduktorem. :(

InstruktorOrgiami Nieumiejętne lizanie. bym się sprzeczała

Gość dfhdzhzfghzfghghhzzfghg
O dziwo właśnie kobiety podczas minetki orgazm mają bardzo żadko. Spośród koleżanek żadna nie miewała orgazmu właśnie przy minetce... ;P

Gość Jednachmurananiebie
Paluszek do tego i orgazm gwarantowany :)

Gość duży mózg mały mały
no kobieta to nie komputer podepniesz kalwisze myszke i proca i wszystko gra trzeba mieć paluszki i jezyczek

zapomniałeś jeszcze o piankach Marshmallow :):D

Dla mnie jezyk też jest za delikatny i o ile nie towarzyszy mu odpowiednia "reczna robota" to z orgazmu nici :P Minetka jest dobra jako wstep do reszty, bo dobrze nawilza ;)

Gość mariolka :))
minetka jest dobra nie tylko jako wstep rozkoszy ale i pelnia rozkoszy Przede wszystkim potrzeby jest odpowiedni partner ktory lubi to robic, a jesli lubi to robic to doprowadzenie tym sposobem kobiety do orgazmu nie sprawi mu najmniejszego problemu Ważne jest również odpowiednie podejscie kobiety, tzn pelen luz ;) pozdrawiam i powodzenia

Gość czy ten oczy moga...
partner ktory lubi i UMIE robic... bo nie kazdy potrafi...

Gość perkusinska
Ja też nie dochodze, ale nie wiem czy to jest spowodowane??

Gość Alladynek
Przyzwyczajenie do zaspokajania się samodzielnie. Potrzeba czasu, aby mózg się przestawił i zaczął reagować na inne bodźce. Kobieta uczy się przeżywać regularnie orgazm, nie jest mężczyzną, który ma go z wytryskiem.

Gość szalona suka
ja tam przy minecie zawsze dochodze.... ale jak ktos wspomnial jezyk i palec albo wibratorek . Widocznie facet nie jest az tak dobry w te klocki.... moj w piec minut doprowadza do tego ze wije sie z rozkoszy jecze i krzycze....

Gość Agula:)
Ja dochodzę bez żadnych dodatkowych palców itp. Tyko, że u mnie nie było tak od razu. Dopiero z czasem . A co do sexu z twoim partnerem proponowałabym ci wybrać taką pozycję w której możesz sama doprowadzić się do orgazmu:)

Gość Ja zawsze dochodzę
Jak można nie dochodzić?

Gość do Ja zawse dochodzę
też się dziwię ;p ja dochodzę tylko przy minetce albo palcóweczce. Normalny stosunek nie działa na mnie prawie w żaden sposób, ledwo coś odczuwam. Mąż jest moim jedynym partnerem, nie masturbuje sie odkąd skończyłam jakieś 12 lat. Nie wiem czemu nic prawie nie odczuwam podczas seksu. Może dlatego, że dopiero jak miałam 24 lata przeżyłam pierwszy raz? Wczęsniej to tylko macanko było z innymi chłopakami. Ale nigdy nie doprowadzili mnie do orgazmu bo im na to nie pozwoliłam.

Otoz to, ja bym mogla napisac "jak mozna nie dochodzic podczas penetracji?" :D. Partner i jego umiejetnosci to sprawa drugorzedna, jeżeli kobieta woli inne sposoby ;p Jedni lubia lody waniliowe, inni czekoladowe, ale czy to oznacza, że ktores sa "lepsze" ? Jedne kobiety wola minete, inne dobre rzniecie :D Mnie tylko denerwuje wmawianie sobie i innyn, że to jakis "problem" :P problem to maja te, ktore dadza sobie to wmowic. A najwiekszym problemem jest nie miec w ogole zadnego orgazmu, a nie wolec jeden sposob od drugiego :P

Gość frytk@@
instruktor jesteś?