Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczkamajeczka

czy mam prawo mieć pretensje?

Polecane posty

Gość Facet_z_jajami
Z takim podejściem to ty sep wibrator i migawke na tramwaj!

Gość majeczkamajeczka
Aha. A Tobie proponuję wizyty w burdelu, sama przyjemność, zero wysiłku.

Gość Facet_z_jajami
Znaczy jak? Ty drzesz kopare a ja cię na ręce i biegiem po schodach całując po rączkach? Naprawiaj sobie instalację...

Gość majeczkamajeczka
Ani ja się nie drę, ani nie chcę, żeby mi nie chodzi o całowanie. Typowa męska retoryka. Z takimi tekstami nie da się dyskutować.

Gość Facet_z_jajami
A z twoimi się da? "Ja go "poprosiłam", a on nie wykonał. Przecież MUSIAŁ" - gdzie sens? Gdzie logika?

Gość twims
Jeśli faktycznie odezwałaś się do niego nie takim tonem, jak trzeba (borze...jakie mimozy z tych dzisiejszych mężczyzn..) to powinien Cię tam zawieźć a potem w domu na spokojnie powiedzieć, że mu się to nie podobało. Ja jak miałam kryzys w swoim związku, kłóciliśmy się dość poważnie i ogólnie nie dogadywaliśmy, to jakoś potrafiłam załatwiać różne sprawy dla mojego mężczyzny, gdy potrzebował mojej pomocy. Nie widziałam powodu, żeby się mścić, nawet kiedy było między nami kiepsko to byłam lojalna. A Twój facet majeczkamajeczka zachował się nielojalnie. Co innego, gdybyś życzyła sobie podwiezienia bez widocznego powodu, ale w takiej sytuacji powinien Ci zwyczajnie, po ludzku POMÓC.

Gość 344444444444
ja tez bym wyszła. powinien cie zorzumiec i pomoc ostatnio mialam to samo:p imprezowalismy i w nedz rano dostaje smsa ze obecnosc na zajeciach sprawdzaja:p gacie na dupe i sie ubieram to moj na pizame dresy i juz czekal w aucie:p ale jak on potrzebuje tez do zawoze;)odbieram itd